Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2008, 16:47   #16
del10

del10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Katılıyorum...Zaten hücum savunmadan başlar, savunmamız sağlam oldu mu öndeki oyuncularımız daha rahat oynayacaktır, arkalarına bakmadan oynarlarsa nasıl bir hücum gücümüz olur hep beraber görürüz bu sezon...Delgado, Holosko, Bobo, Nobre gibi 4 tane gole çok yakın oyuncularımız var; Tello, Serdar Özkan, Aydın gibi oyuncularımızda hücuma dönük oyuncular, daha ne olsun yanii gol atabilmek için...Önemli olan bunları nasıl kullanacağımızı bilmek, burda iş Ertuğlul Sağlam'a düşüyor, ona da bu konuda güveniyorum, geçen seneden gereken dersleri almıştır...Bu sefer Tello, Serdar Özkan gibi kanat oyuncularını ortasahanın ortasına hapsetmeyecektir umarım...Öyle olmazsa goller takır takır gelecektir...Sistem de önemli tabii burda...Mesela Sivok-Serdar Özkan-Tello-Delgado dörtlüsü, ileride de Holosko-Bobo ikilisi zayıf anadolu takımlarına karşı çok iyi işler bence, 3-4 gol bulabiliriz yanii...Ama güçlü takımalra akrşı, özellikle de Avrupa maçalrında çift ön libero şart...Cisse(Sivok)-Uğur ikilileri de bu sorunu çözecektir...Ben de senin gibi ümitliyim bu sezon, dış etkenler olmazsa tabii, ama ne yapıp edip onları da geçmek zorundayız, başka yolu yok artık...
Habire katıldık birbirimize ama bende sana katılıyorum büyük maçlarda çift önlibero oynamamız şart eğer bunu geçen sene de yapabilseydik farklı yerlerde olabilirdik avrupa maçlarında ve derbilerde mutlaka çift önlibero ilerde Delgadonun yanında Holosko Bobo Nobreden biri oynamalıdır tercihim tabiki Holosko olur benim.