Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2006, 22:51   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Steaua evine keyifle döndü..

Click the image to open in full size.Mircea'nın oğlu Rapid teknik direktörü Razvan Lucescu işi zora soktu.. Maçın başlamasından kısa süre sonra yenik duruma düşen ev sahibi maça dengeyi ancak 2. yarıda getirebildi ve Steaua karşısında sahadan beklediği zaferle ayrılamadı..



Steaua deplasman golü keyfini yaşadı..

Steaua UEFA Kupası çeyrek final ilk maçına forveti Victoras Iacob olmadan maça hazırlandı.. Golcü isim omuz kemiği kırıldığı için çeyrek finalde takımındaki yerini alamayacak..

Gabriel Bostina ise Steaua'nun cezalı olduğu için eksik olan bir diğer oyuncusuydu..

Rapid'de ise forvete yaptıkları katkılarıyla tanınan orta saha oyuncuları Marius Maldarasanu ve Artiom Karamian sakatlıkları sebebiyle maça çıkamadı.. Rapid'in bir diğer problemi maça çıkarken 10 oyuncusunun 2'şer sarı kartının bulunmasıydı..

Konuk ekip Steaua 5. dakikada Daniel Oprita'nın pasından golü kaydeden orta saha oyuncusu Nicolita ile 1-0 öne geçti ve büyük bir avantaj yakaladı..

Ev sahibi Rapid beraberliğe ancan 2. yarıda ulaşabildi.. Emil Dica'nın şutunu durdurmayı başaramayan file bekçisi Carlos Alberto Fernandes, Viorel Moldovan'ın golüne engel olamadı ve maça 1-1'lik denge geldi..

Rapid son dakikalarda büyük baskı kurmasına rağmen Fernandes'i bir daha avlayamadı ve evinde oynadığı ilk maçta avantajı yitiren taraf oldu..
xarizma Ofline