Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 10:09   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hatasız Lig İstiyoruz

Tello, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, takım olarak yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Yavaş yavaş istediğimiz noktaya geldiğimize inanıyorum. Lig başlamadan önce tam olarak hazır oluruz. Ama henüz çok erken. Önemli olan, lig başlayınca 7-8 maç geçirip, ondan sonra takımdaki değişiklikleri görmek'' dedi.

Yeni transfer edilen futbolcuların takıma çabuk uyum sağladıklarını, geçen yıldan takımda kalan arkadaşlarıyla birlikte de çok iyi bir grup oluşturduklarını anlatan Tello, herkesin kalitesini ortaya koyduğunu belirtti.

-''HATASIZ BİR SEZON İSTİYORUZ''-
Tello, ikinci sezonunu geçirdiği Beşiktaş'ta artık kendini daha rahat hissettiğini ifade ederken, yeni sezonda hakem hatalarının olmamasını temenni etti. Click the image to open in full size.

İkinci senesinde insanları daha iyi tanıdığını, nerede ne yapılması gerektiğini öğrendiğini söyleyen futbolcu, takım olarak ise geride kalan sezonda kendi yaptıkları ve hakemlerin yaptığı bazı hatalardan etkilendiklerini aktararak, şöyle konuştu:
''Geçen yıl benim için çok iyi geçti. Gerek buraya adapte olmam, gerek takımda geçirdiğim günler ve gerek Türkiye'ye alışmam açısından. İstemediğimiz şekilde şampiyonluğu kaybettik. Birkaç hata yaptık ve aynı zamanda hakemlerin de hataları oldu. Bu sezon, geçen sene yaptığımız hataları tekrarlamayarak, iyi yönlerimizi daha ön plana çıkartarak bir yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Bunlara da İnşallah hakemler el sürmezler.''
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla