Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 12:41   #1
Aydin
CaSPeR
 
Aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursa ağlıyor

Tunceli'de PKK'lı teröristlerce döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Samet Akdeniz'in Bursa'daki evine ateş düştü. Türk bayrakları ile donatılan eve şehit yakınları ve arkadaşları akın ederken, baba Salim Akdeniz, "Bayramdan sonra izne gelecekti ama şimdi daha erken geldi. Binlerce Samet bu vatana feda olsun" dedi.

Tunceli merkeze bağlı Geyiksuyu kırsalında bir grup PKK'lı teröristin eylem yapacağı haberini alarak bölgeye giden güvenlik güçleri, arazi arama taraması yaptığı sırada PKK'lı teröristlerce uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu Assubay Kıdemli Üst Çavuş Halis Kırımlı ile Jandarma Komando Er Samet Akdeniz şehit oldu.

Jandarma Komando er Samet Akdeniz'in şehit olduğu haberi, Bursa'nın İntizam Mahallesi Değirmen Sokak'ta oturan ailesine akşam saatlerinde ulaştı. Askeri ambulansla eve gelen görevli yüzbaşı, anne Gülçin Akdeniz'in bir düğünde olduğunu öğrendi. Düğünden çağrılan anne Gülçin Akdeniz ile sıvacılık yapan baba Salim Akdeniz'e çocuklarının şehit olduğu haberi verildi. Haberi almasıyla fenalaşan anne Gülçin Akdeniz'e askeri ambulanstaki doktorlar ilk müdahaleyi yaptı.

Acı haberin düştüğü şehit evine şehit yakınları akın etti. Türk bayrakları ile süslenen evde gözlaşları sel oldu. Şehit Samet'in amcasının kızının kına gecesini yapan aile, gelen acı haberle yıkıldı. 2 kız, 1 erkek kardeşi bulunan Samet Akrdeniz'in ise, lise mezunu olduğu ve 6 aydır askerlik yaptığı öğrenildi.

Akrabalarının desteği ile güçlükte ayakta durabilen baba Salim Akdeniz, haberi akşam üstü aldıklarını belirterek, "Devletimizin, milletimizin başı sağ olsun. Akşam üstü haberini aldım. En son dün akşam görüşmüştük. İzne gelecekti ama ani bir operasyon olduğu için komutanı izin vermemiş. Bu vatana binlerce Samet feda olsun. haınlere karşı yine de ayakta duracağız. hiç bir zaman Yıkılmayacağız." diye konuştu.

Şehit Samet'in naaşının yarın Bursa'ya getirilip ,Bursa ulucamide öğlen kılınacak cenaze namazının ardından
Pınarbaşı mezarlığına defnedilecek...

Lütfen Bursada oturan arkadaşlarımız cenaze namazına katılmaya özen göstersinler birliğimizi bütünlüğümüzü hainler birkez daha görsün !!!

Samet Akdeniz seni unutmayacağım kardeşim ALLAH rahmet eylesin

__________________
Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S.
Aydin Ofline   Alıntı ile Cevapla