Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2008, 07:34   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Ağabeyim Sağlam...

Ağabeyim Sağlam’
SERDAR SARIDAĞ
Beşiktaş’ın Fransız futbolcusu Cisse, Ertuğrul Sağlam’ı, hocadan daha çok bir ağabeye benzettiğini söyledi, “Onun bana, benim ona güvenim var. Benden neler istediğini çok iyi biliyorum” dedi



Beşiktaş’ta ikinci senesine giren ve Pascal Nouma’dan sonra en çok sevilen Fransız futbolcu olan Edouard Cisse, hem hakemler hem de Ertuğrul Sağlam hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Kampın kendileri açısından çok iyi geçtiğini dile getiren siyah-beyazlı futbolcu, artık Türkiye standartlarına göre oynacağını söyledi.
Geçen sene çok kart gördüğünü itiraf eden Fransız oyuncu, “Aslında ben normal oynuyorum. Fransa’da ve İngiltere’de de aynı sertlikle futbol oynuyordum. Ama ben o liglerde bu kadar kart görmedim. Burada hakemler çok enteresan kartlar gösteriyor. Kendi adıma söylemiyorum, geçen sezon Beşiktaş takımı olarak çok ilginç kartlar gördük. Şunun farkına vardım, madem ki bu kadar kart gösteriliyor, ben de futbolumu bu sisteme göre oynayacağım” dedi.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile çok iyi uyum sağladıklarını dile getiren Cisse, “Kendisi beni PSG’de oynarken izleyip istemiş. Bu zaten benim için onur verici... Demek ki onun bana güveni var. Aynı şekilde benim de ona güvenim var. Kendisini hocadan daha çok bir ağabey gibi görüyorum. Onun benden neler istediğini çok iyi biliyorum” ifadesini kullandı.
Kaptan Delgado ile de ilk geldiği günden beri iyi dostluğu bulunduğunu söyleyen Fransız oyuncu, bu arkadaşlığının saha içinde de devam ettiğini, oyunda birbirlerini çok iyi anladıklarını vurguladı.

Şansımız daha fazla
Fenerbahçe ve Galatasaray’ın iyi transfer yaptığını söyleyen Cisse, sözlerini şöyle tamamladı: “Ama bence en önemli olan şey, takımın mevcut kadrosunu koruyabilmektir. Biz de takımın çekirdeğini oluşturan ekibi tutmakta başarılı olduk. Bunun üzerine çok kaliteli futbolcular da geldi. Hem milli takımlarında, hem de daha önce oynadıkları liglerinde başarılı olmuş isimleri transfer ettik. Genç arkadaşlarımız da deneyim kazandı. Şunu çok net söyleyebilirimki bizim şampiyonluk şansımız Fenerbahçe ve Galatasaray’dan daha fazla” yorumunu yaptı.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla