Konu: topuz yolda
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2008, 09:44   #1
kikimus67
BESIKTASK
 
kikimus67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 topuz yolda

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Beşiktaş'tan Mehmet Topuz heyecanı

Kayserispor yönetimi, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Mehmet Topuz'a karşılık İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez artı 5 milyon euro'luk teklifini geri çevirmedi. İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor.


***

Mehmet Topuz kartal gibi!

'İbrahim'ler artı 5 milyon euro'luk teklife 'hayır' diyemeyen Recep Mamur, ilk kez yeşil ışık yaktı.

HEDEFE YAKLAŞTI
'Satılık değil' açıklamalarına rağmen bir gün olsun Mehmet Topuz sevdasından vazgeçmeyen başkan Yıldırım Demirören, sonunda Kayserispor yönetiminin başını döndürmeyi başardı... Ara transferde 7 milyon euro'yu gözden çıkardığı yıldız oyuncu için bu kez 'terlik kavgası' sonrası kadro Click the image to open in full size.dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'la birlikte 5 milyon euro öneren Demirören, ilk kez hedefe bu kadar çok yaklaştı.

BU SEFER TAMAM

Bugüne dek teklifleri çoğunlukla tereddütsüz geri çeviren Kayseri Başkanı Recep Mamur, bu kez aynı kararlılığı gösteremedi. 'Kabul' demekten hâlâ kaçınan Mamur'un yakın çevresine, "İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in Kayserispor'a sağlayacağı katkıyı gözardı edemem. Bu iki oyuncuya ek olarak gelecek 5 milyon euro ile de süper transferler yapabiliriz" demesi, "Başkan bu kez Topuz'u verecek" yorumlarına neden oldu.
__________________
Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..!
kikimus67 Ofline