Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2008, 10:10   #1
joeblack60
 
joeblack60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sağlam: Aile İçinde Olan Aile İçinde Kalır

'AİLE İÇİNDE OLAN, AİLE İÇİNDE KALIR'' Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Siyah-Beyazlı futbolcularla kampı değerlendirdi. Avusturya’daki Krallerhof otelde yapılan toplantıda kaptanlar Delgado ve Nobre’ye yanına alarak söze başlayan Sağlam, öncelikle takım içindeki disipline çok büyük önem verdiğini belirtti. Disiplinsiz davranışlara hiçbir zaman taviz vermeyeceğini belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Bireysel yetenekleriniz elbette ki önemli. Ancak takım bilinciniz gelişmemişse bu sistemde yer bulmanız zor olur” dedi.
HER ŞEYDEN ÖNCE DİSİPLİN
SİYAH-BEYAZLI ekibin bir aile olduğunu da belirten Ertuğrul Sağlam, “Nasıl evimizde olanları dışarıda anlatmıyorsak, burada olanları da anlatmayacağız. Aile içinde olan şey aile içinde kalır. Bu bizim mahremiyetimiz” diye konuştu. Futbolcularına iki haftalık dönemdeki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Teknik Direktör Sağlam sözlerin şöyle sürdürdü: “Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Tecrübeli futbolcuların yeni gelen transferlere yaklaşımı, bu futbolcuların arkadaşlarına daha çabuk ısınmasını sağladı. Büyükler küçüklerine, küçükler de büyüklerine saygılı olacak. Takım içindeki arkadaşlık ortamını kimsenin bozmasına izin vermeyeceğim.” Ertuğrul Sağlam, yanında bulunan kaptanlarını işaret ederek sorunu olanların önce onlara gitmesini istedi.
Tembellere düz koşu
Beşiktaş kampının sonlarında bir şey daha ortaya çıktı. Takımdan ayrı düz koşu yapan M.Sedef, Tuna ve Tello’nun idman performanslarının yetersiz olduğu tespit edildi. Sezon başında Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan laktak testlerinin sonuçlarında M.Sedef, Tuna ve Tello’nun arkadaşlarından çok geride olduğu belirlendi. Bu futbolcuların uzun süren tatil boyunca kendilerine verilen çalışma programını iyi uygulamadıkları ve bu yüzden arkadaşlarından çok geride oldukları tespit edildi. Ertuğrul Sağlam, bu üç futbolcuya özel bir idman programı hazırlayarak takımın ortalama düzeyine çıkartmaya çalışıyor.
Cisse orta alanda yalnız
BEŞİKTAŞ’ın yeni transferlerini değerlendiren Siyah-Beyazlı ekibin Menajeri Sinan Engin, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın savunmanın göbeğinde oynattığı Çek oyuncular Sivok ve Zapotocny’ye övgüler yağdırdı. Sivok-Zapotocny ikilisinin, Beşiktaş’ın Brezilyalı eski defans oyuncuları Ronaldo ve Zago’dan daha iyi olduğunu ileri süren Engin, “Herkes bizim transferlerimizi konuşacak. Bu oyuncular iyi olmasına rağmen hâlâ takım savunmasında sorunlar yaşıyoruz. Bunun sebebi de Cisse’nin orta alanda çok yalnız kalması” dedi.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
joeblack60 Ofline   Alıntı ile Cevapla