Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2008, 11:42   #1
sheker
Dişi Kartal
 
sheker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Veterinerden gizli kameralı şantaj

Veteriner hekim, Rahmi Özer kendisiyle evlenmeyen Z.T'ye kurduğu tuzağa kendisi düştü. Özer şimdi cezaevinde!
Veteriner hekim yanında çalışan Z.T. ile evlenmek için sevişmelerini gizli kamerayla kayıt etti. Z.T. şantaja boyun eğmedi ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. Görüntüleri ve mesajları inceleyen mahkeme, Rahmi Özer'i cezaevine gönderdi.

Veteriner hekim Rami Özer yanında çalışan Z.T. ile sevişmelerini görüntülediği ve bu yolla şantaj yapıp genç kızı kendisiyle evlenmeye zorladığı gerekçesiyle tutuklandı.

Click the image to open in full size.Bodrum’da, yanında çalışan akrabası Z.T. (26) ile sevişmelerini görüntüleyerek, kendisiyle evlenmesi için şantaj yaptığı iddia edilen Veteriner Hekim Rami Özer (38) tutuklandı. Olay şöyle gelişti: Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Z.T., çalıştığı veteriner kliniğinin sahibi olan akrabası Rami Özer’in kendisini sevişmeye zorladığını ve görüntülerini çektiğini, kendisiyle evlenmesi için de şantaj yaptığını, tehdit edip dövdüğünü iddia etti.

Polis iddia üzerine yaptığı baskında, sevişme görüntülerinin yer aldığı CD’leri Rami Özer’in kliniğinde ele geçirdi. Özer ifadesinde Z.T. ile kendi rızasıyla birlikte olduklarını ileri sürdü. Eşinden boşanıp genç kızla evlenmek istediğini belirten Özer, “Sevişme sahnelerini birlikte çektik. İzlerseniz zorlama olmadığını görürsünüz. Şantaj veya tehdit etmedim. Evlenme konusunda biraz tartıştık o kadar” dedi. Rami Özer polisteki ifadesinin ardından dün çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Muğla Cezaevi’ne gönderildi
__________________
Click the image to open in full size.
sheker Ofline   Alıntı ile Cevapla