Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2008, 17:53   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 İbrahim Üzülmez: olayları akışına bıraktım

İbrahim Üzülmez'den Kartalhaber'e çok özel açıklamalar...
Beşiktaş'ta İbrahim toraman'la birlikte yaşadığı kavga sonrası kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez, Kartalhaber.com Genel yayın yönetmeni Erce Kaftan'a konuştu



Taraftarların 'Deli İbrahim' diye çağırdıkları İbrahim Üzülmez suskunluğunu Kartalhaber.com'a bozdu.
İşte İbrahim Üzülmez'den çarpıcı açıklamaları

Olayları akışına bıraktım

"Evet herkes aynı şeyi söylüyor; "Bu kavga olmasaydı" diyor. Evet olmamasını ben de dilerdim ama yaşandı bir kere. Zamanı geri alamayacağıma göre artık olayları akışına bıraktım. Sadece kartalhaber'e konuşuyorum ve yaşadığım kavganın sürekli gündeme getirilmesinden rahatsız oluyorum.

Kötü adam ben oldum
Futbolcu arkadaşlarımın hepsine değer veriyorum. Herkesin yeri ayrı yeri vardır bende. Kaptanlık yapmak zor bir olay. Hele hele büyük bir takımın kaptanıysanız işiniz daha da zor. Futbolcu arkadaşlarımın her türlü derdine koşmaya çalıştım. Yönetimden paraları hep ben istedim. Ancak bazıları sürekli para istediğimi öne sürdüler. Bugüne kadar kendim için yöneticilerden bir şey istemedim. Hep takım arkadaşlarımın istekleri için araya girdim. Ve maalesef kötü adam ben oldum.

100. yılda da kavgalar yaşandı
Biz bir aileyiz. Bu tür topluluklar arasında yaşıyorsanız zaman zaman bazı kavgalar yaşanabiliyor. Ben de öyle bir kavga yaşadım. 100. yılda şampiyon olduğumuz sezon bundan daha beter kavgalar olmuştu. sinan ağabey de o günleri yaşadı. Ama bunu medyaya yansıtmadan tatlıya bağladık. Futbolcusunuz, gündemdesiniz ve sürekli kamp ortamındasınız, bu tür kavgaların olmaması anormal. Dün Milliyet Gazetesi'nde Rıdvan ağabey (Rıdvan Dilmen) de yazmış. Onların döneminde de Schumaicher ve Müjdat'ın kavgalarını anlatmış. Benim kafamı kurcalayan şey bu yaptığım kavganın tüm ayrıntılarını gazetede ve internette okumak.

Kavga neden sızdırıldı?

Evet kavga ettik. Ancak bu kavganın hemen medyaya servis edilmesine anlam hala veremedim. Demek ki birileri bizi gözden çıkarmış. Kavgayı medyaya uçuran kimse onu da vicdanıyla başbaşa bırakıyorum. Ancak gerçek olan birşey var ki, ben bunu bir türlü anlayamadım, birileri bu kavganın basına sızdırılmasını istedi çünkü bizi artık istemiyordu. Ve bu kavga onun aradığı fırsattı. Yarın öbür gün yabancı futbocular kavga etseler ceza ne olacak onu çok merak ediyorum.

Ali Gültiken haklı

Eski menajerimiz Ali Gültiken bana çephe alındığını ve bu yüzden beni hep koruduğunu söylemiş. Evet haklı. Birileri bana karşı çephe almıştı. Bunun nedenini bilmiyorum. Evet son yıllarda istediğimiz sonuçları alamadık ama tek suçlu ben değilim. Ali Gültiken gittikten sonra bana karşı olanlar daha da güçlendi.

Kimseye kırgın değilim

Tekrar ediyorum Beşiktaş forması altında güzel günler yaşadım. bu camiaya çok şey borçluyum. Yaşam devam ediyor. Ben her zaman Beşiktaşlı Deli İbrahim olarak kalacağım. Bu onur bana yeter.

Başkan'la görüştüm

Başkanımız Yıldırım Demirören'le bir araya geldim. Kendisine saygım var. O da yaşadıımız kavgaya çok üzülmüş, bana böyle bir karar almak zorunda kaldıkları söyledi. Bu karara saygım var. Umarım hem Beşiktaş için hem de benim için hayırlı olur.

Beşiktaş'ı çok seviyorum

Beşiktaş'a 200 yılında geldim. En uzun forma giyenler arasındayım. Beşiktaş'ı çok seviyorum. bu sevgiyi hiç kimse kalbimden söküp atamaz.

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla