Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2008, 19:29   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea'den rekor teklif

Chelsea'den rekor teklif

Takımın başına Brezilyalı Felipe Scolari'yi getirmesinin ardından Brezilyalı yıldızların sıcak baktığı bir takım haline gelen Chelsea'de Robinho için kesenin ağzı açılmış durumda.
Londra ekibinin, Real Madrid'in süper yıldızı için yaklaşık 48 milyon sterlin (Yaklaşık 60 milyon avro) ödemeye hazır olduğu bildirildi. Bilindiği gibi Chelsea, Robinho için geçtiğimiz hafta 40 milyon sterlinlik bir teklifte bulunmuştu.
Cristiano Ronaldo transferinde Manchester United'a gönderilmek üzere takas olarak kullanılmak istediği için Madrid ekibiyle arası soğuyan Robinho'nun Scolari'nin öğrencisi olmaya oldukça sıcak baktığı gelen duyumlar arasında.
Geçtiğimiz hafta Chelsea Başkanı Peter Kenyon ve yıldız oyuncunun menajeri Wagner Ribeiro buluşmuş ve taraflar prensip anlaşmasına varmıştı. Söz konusu anlaşamya göre 24 yaşındaki oyuncu, 5 yıllık sözleşme karşılığında senelik yaklaşık 2 milyon sterline "Evet" demişti. Bu anlaşma sonrası Chelsea, geçtiğimiz cuma günü faks yoluyla Real Madrid'e 40 milyon sterlinlik tekliflerini iletmişti. Bu teklifi dün (Pazartesi) 48 milyon sterline çıkartan Londra ekibine Real'den resmi bir yanıt henüz gelmedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla