Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2008, 19:30   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pablo Aimar savaşı!

Pablo Aimar savaşı!

İspanya takımlarından Real Zaragoza'da forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Aimar için Newcastle United ve Portsmouth kozlarını paylaşıyor.

Haftalık ücretlerinin artmasını isteyen Michael Owen ve Obafemi Martins ile maddi anlamda sorunlar yaşayan Newcastle United, yaşadığı sorunları çözerek transferdeki rotasını belirlemek istiyor. Şayet, Aimar'ın gelişi Owen ya da Martins ikilisinden birisinin ayrılmasına bağlı. Martins'in takımdan ayrılması durumunda ekonomik olarak ciddi anlamda rahatlayacak olan Newcastle United, Aimar transferi için de 8 milyon avro'luk bir transfer bütçesi hazırlayacak.

Newcastle United'ın yanı sıra Pablo Aimar planları yapan bir başka takım da Portsmouth. Son iki sezondur yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine çeken Portsmouth'ta Teknik Direktör Harry Redknapp, Peter Crouch takımdaki etkinliğini artırmak için orta sahada yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacları olduğunu belirtti. Gizliden gizliye Aimar planlarını hızlandıran Pompey, Zaragoza'ya ilk etapta kiralık teklifi ile gitmiş ancak bu teklif İspanyol Kulübü tarafından geri çevrilmişti. Pablo Aimar'ı 10 milyon avro civarında bir rakam karşılığında elden çıkarmanın planlarını yapan Real Zaragoza, son olarak Portekiz Ligi takımlarından Benfica ile de pazarlıklarını sıklaştırdı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla