Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2006, 00:55   #32
kyros06

kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
JuNeEiGhT´isimli üyeden Alıntı
aslında ben bu kotu donemin basını del bosqe ye bağlıyorum.. nedense o dallamanın adını duyunca tuylerım dıken dıken oluyuor.. cıldıryorum, aslında cıbanın bası bu yonetım.. besıktas için yaptıkları en ii şey jose kleberson gibi bi adam getirdiler sadece ve sadece O... şimdi artık voltasını almak zorunda, yok almıyorsada biz nasıl getirdiysek ole gondeririz....
del bosque madridde sadece kadro düzenlemesi yapan bi adamdı öle bi alt yapısı vardı ki bizde olamayacak kadar cok ama bizimkiler hem bunu hem de adamın ilk defa dışarı cıkısını hesaba katmadılar.Luce gibi Gordon gibi daum un geldiği zamanlardaki gibi bi adam getirmediler birden bomba gibi girip fenerin yıllar önceki politakısını izlemeye calısdılar.yaptıkları transferlerde tutmadı zaten çökmüş bi takımda vardı herşey berbat oldu onca para harcandı tek basarı olmayınca dönüş olmadı ee fulya zaten bi sürü eksikle oldu kongrede gsli fbli adamları doldurdular,stadı yaptılar sora kacan sampiyonlugu stada bagladılar şimdi bi daha stad yapalım dediler,üyelerden aidat toplayamadılar şerefsizlerr denetleme de para yatırıp denetleme bitince tekrar paraları cekdiler,sacma sapan basın toplantıları yaptılar,bi lobi olusturamadılar murat aksu a ragmen ve en önemlisi BEŞİKTAŞ lı durusunu kaybettiler.ama baskana sorarsan hersey bi sansızlık haklılık payları var ama burasıda BEŞİKTAŞ pendikspor diil .bnce en güzeli 2007 e kadar sabır etmek sora da BEŞİKTAŞ ı temsil edebilcek bi baskan seçmek

Konu kyros06 tarafından (31-03-2006 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir..
kyros06 Ofline   Alıntı ile Cevapla