Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 13:32   #1
beşiktaşkolik
 
beşiktaşkolik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bayrağımıza saygısızlık

Diyarbakır'da Türk bayrağı indirilip yerine PKK'nın bayrağı asılmak istendi. Olaya polis kurşunu engel oldu!
Diyarbakır'da, Öcalan'ın kendi istemi dışında traş edildiğini protesto eden bir grup gösterici önce ki gün kenti birbirine kattı. Bir okul bahçesindeki bayrağı indirmeye çalışan göstericiye polis kurşunu engel oldu!
DTP, İmralı'da tutuklu bulunan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın saçlarının kazıtıldığını iddia ederek Diyarbakır'da destek yürüyüşü düzenlemişti.

Yürüyüşten sonra DTP Genel Başkan Vekili Emine Ayna'nın açıklama yaptığı sırada bir grup, polise taşlı saldırıda bulunmuş, okul bahçesindeki Türk bayrağını çirkin saldırıda bulunmuştu.

Click the image to open in full size.
Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan DTP Diyarbakır İl Başkanlığı, kendini bilmez birkaç kişi tarafından bir okulun direğindeki bayrağın indirilmeye çalışıldığını ve bunun kabul edilemez olduğunu belirtti.

Açıklamada, bayrak indirme girişimini fark eden parti yöneticilerinin müdahalede bulunduğu ve bayrağı söz konusu kişilerden alarak, okul idarecilerine teslim ettiği vurgulandı. Açıklamada, 'Bayrağa karşı yapılan bu saldırıyı kabul edilemez buluyor ve kınıyoruz.' denildi.

DTP'nin Diyarbakır'daki açıklamasının ardından Koşuyolu Caddesi ve Bağlar ilçesinde çıkan olaylarda 11 kişi gözaltına alınmıştı.

Polis, Diyarbakır Anaokulu bahçesinde Türk bayrağına saldıranların il dışından geldiğini tespit etmişti.
__________________
3 büyük yok iki büyük var

biri Allah(c.c.)

dğeri de 5iktaş
beşiktaşkolik Ofline   Alıntı ile Cevapla