Konu
:
Fahri Tatan Konya'da
Tekil Mesaj gösterimi
16-07-2008, 13:57
#
55
esennn
Tecrübe Puanı:
18
permalink
bazı spor sitelerinden haberleri takip ediyorum ve bazı yorumları okuyorum herkezin azında beşiktaş dalgası var.herkez bizim halimizle dalga geçiyo bizi takımdan bile saymıyolar artık.adamlar doğru diyo ne yapabilirzki.arkadaşlar boş hayaller kurmayalım şuraya yazıyorum eğer biz bu sezon 4. bile olursak mucize olur.o bile başarı olur bizim için bu sezon.gerçekçi olalım artık şampiyonluk yine kimn arasında geçeği belli adamlar yine müthiş transfer yaptı.trabzon sivas kayseri bile bu sezon şampiyonluğu hadefliyor.bu sene diğer seneki yıllar kadar heycanlı değilim şahsen maçlar nasıl geçcek ne olcak ne yapmışlar artık pek bi hevesim yok.takımımdan soğuttular beni yaa resmen allh kahretsin sizin gibi yönetimin size olan öfkem size olan sinirim size olan nefretim kimseye yok.hepiniz s.... olup gitsenizde takımımız eski haline dönse. çok ama çok üzgünüm bunları yazarken ama yinede herşey beşiktaşımın için ne olursa olsun yine herşey beşiktaşım. allh bizim yardımcımız olsun ne diyim başka dicek bişey bulamıyorum.
esennn - Özel Mesaj gönder
esennn - Daha fazla Mesajını bul