Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 16:43   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnsan sütünden yapılan peynir

İnsan sütünden yapılan peynir ya da krakerler yemek ister misiniz? Olmaz demeyin, bu da oldu. Fransa'daki Le Petit Singly, insan sütüyle hazırlanan peynirlerini ve krakerlerini internette bir video ile tanıtıyor. İnsan sütünden yapılan peynir fikri, duyanları ilk başta şaşırtırken 'Gerçekten olabilir mi, tadı nasıl olur' dedirtiyor.
"Annenizin sütü tadında süt ürünleri” ilk başta çoğu insana korkutucu gelse de, aynı insanlar bir gün ineklerin sütünün bitmesinden de korkuyor. Videoda anne sütünden yapılan peynir hakkında bilgi veren kadın, "İnsan sütü en iyi seçim çünkü kendi ailemi besleyebilirim. İnsan beyni için formüle edildi. Dünyada benzersiz bir tat. Zamanla insanlar sütlerini sağıp fabrikalara gönderecekler ve süt ürünleri üretecekler. Verdiğimiz sütler yine bize geri dönecek" diyor.
Fransa'daki Le Petit Singly insan sütünden peynir yapan tek yer. İnsanlar, daha güvenilir buldukları için çok yakın gelecekte insan sütünden üretilen peynir, yoğurt gibi süt ürünlerini tercih edebilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla