Alıntı:
Psimist´isimli üyeden Alıntı
mustafasazak´isimli üyeden Alıntı kardeşim daha noolacak yaww.hiç bi şeyden memnun olmayan karamsar insanlar olmuşsunuz yawww.ben demirörenin akrabası filan değilim ama haksızlık yapıldığını düşünüyorum başkana.şimdiye kadar hangi başkan bu kadar para vermiş kulübe kim bu kadar mesai harcamış.şimdi bi forma bile almayan kişiler atıp tutuyo arkasından.celal kolota bak yönetimden ayrıldığı gün başkan benim paramı ödeyeceğini söledi diyo.yapmayın arkadaşlar yawww bu kadar da cahilce bi insan eleştrilmez ki.neymiş bizim başkan tutamayacağı sözler veriyomuş veya paf takımla çıkarım demiş de çıkmamış.aziz yıldırım da aynısını bjk-fb kupa maçından sonra söledi.bir allahın kuluda çıkıp yapamayacağın işlerden bahsetme diye eleştirmedi.bu taraflı medyanın oyununa gelmeyin arkadaşlar.ben başkanın gözünde o bjk aşkını maçlarda trübünde görüyorum.bjk ye de böle gönülden seven insanlar yönetsin.biraz kötü gitti mi ortaya çıkıp ta yoplantı yapmak da değil iş.oturduğunuz yerden sallamayın.biraz keyif almaya bakın futboldan siz sadece siterese giriyonuz.hadi kendinize iyi bakın bay bay === ??? izleye izleye bu hale düştük zaten..Keyif mi?? bu ligden keyif alan beşiktaşlı tek insansın galba (bi de sana katılan arkadaş var) güldürme bizi allah aşkına biz keyifi çokdan unuttuk oturduqun yerden sen sallama bence arkadaşım keyif alabiliyosn ne mutlu sana yaniii ayrca gözündeki aşkı bırakda icraata bak..Boş boş konuşmayalımmmm yaaa!! O geldiinden beri Kaç keRe şampiyonluk gördün sen?? aklına şaştm doqrusu :S:S:S |
işte senle aramızda ki fark bu zaten.sen sportif başarı için tutarsın takımı ben gönülden.senkişiler benim için önemli değil hala bunu anlayamadınız ben iyisiyle kötüsüyle doğrusuyla yanlışıyla bjk liyim.böle demirören düşmanlığı yaparak populariten artar devam et...