Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2008, 09:55   #1
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation eto'o özbekistan'a gitti..!!

Click the image to open in full size. Samuel Eto’o bu sabah çok erken saatlerde Paris’ten, Özbekistan'ın başkenti Taşkent’e uçtu.

Özbekistan birinci ligi takımlarından Kuruvchi takımının, Kamerunlu yıldız ile anlaştığını ve sözleşme imzalamak için futbolcuyu Taşkent’e getireceğini açıklamasından sonra kafalarda uyanan soru işaretleri de bu haberle beraber iyice artmış oldu.

Eto'o, bugün ülkedeki temasları kapsamında Özbekistan Futbol Federasyonu'nu ziyaret edecek, ardından da Intercontinental Tashkent Oteli'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Öğleden sonra ise Kuruvchi taraftarları ile MHSK Stadı'nda biraraya gelecek olan Eto'o, bunun ardından da Kuruvchi'nin genç futbolcuları ile deneyimlerini paylaşacak ve bir gösteri yapacak.

2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz Mahsulat, Neftgaz Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede tamamlarken, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 17 ve 24 Eylül tarihlerinde İran'ın Saypa takımıyla karşılaşacak.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla