Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2006, 21:13   #8
Salihcan
 
Salihcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Öner: "İlk dört hafta önemli"

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, ligde ilk 4 haftanın çok önemli olduğunu ve bu haftaları firesiz atlatmak istediklerini söyledi.
Beşiktaş'ın Paris kampının kafile başkanlığını yapan Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner bugün basın mensuplarına sohbet amaçlı bir yemek verdi. Yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öner,
bugün çekilen Turkcell Süper Ligi 2006-2007 sezonu fikstürünü de şöyle değerlendirdi:
"İki sezondur lige deplasmanda beraberlikle başlıyoruz. Bu sene bunu değiştirmek amacındayız. Öncelikle 2006-2007 sezonunun Türk futboluna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni bir kadro oluşturduk. Yeni yapılanma içine girdik. Genç bir kadro oluşturduk. Yabancılarımızda çok genç. Bizim için ilk dört beş hafta çok önemli. Özgüven açısından, birlik ve beraberlik açısından. İlk 4-5 hafta çok önemli bakıyoruz. İlk maçı içerde istiyorduk. Ama yine deplasmandayız. Gerçi şampıyonluğu hedefleyen bir takımın iç ve dış saha diye bir şey olmaması lazım. İyi bir hazırlık geçiriyoruz. Yarın Le Mans ile oynayacağımız maçta eksiklerimizi göreceğiz. Daha sonra Almanya kampı var. Galatasarayla Süper Kupa'ya çıkacağız. İyi bir hazırlık temposundayız."
Geçen seneden kadroda yer alan futbolcuların, yeni gelen futbolculara çok yakınlık gösterdiğini ifade eden Beşiktaş Genel Sekreteri, "İyi bir uyum içindeyiz. Zengin bir kadroya sahibiz, genciz. Hazırlığı iyi bir şekilde atlatacağız. İlk dört hafta dediğim gibi çok önemli. Bu dört maçı inşallah firesiz atlatırsak, ligde ilerleyeceğiz ve şampiyonluğa oynayacak bir oluşum içinde olacağız. Derbilerde Trabzonspor'la içerde, Fenerbahçe ve Galatasaray'la dışarıda oynayacağız" diye konuştu.
Transferde bir çok futbolcuyu kadrolarına dahil ettiklerini belirten Kenan Öner, "Gelenlerin hepsi değerli futbolcular. Yıldızı parlayan arkradaşlar transfer ettik. Delgado'yu zaten konuşmuyoruz. Çok mütevazi biri. Gelen yabancıların içinde bence en iyisi. Son yıllarda Beşiktaş'a gelen en karakterli futbolcu diyebilirim.
Önümüzdeki 5.-6 yılın takımını kurduk. Hedefimiz bu senede şampiyonluk" ifadelerini kullandı.
Ligde geçen sezonun ikinci yarısında Galatasaray'a 2-1 kaybettikleri maçı hatırlatan Öner, "
"Bu sezon ligin 6. haftasında Galatasaray'la karşılaşacağız. 30 Temmuz'da da Süper Kupa'da
karşılaşacağız. İnşallah hem Almanya'da vatandaşlarımızın karşısında hem de ligin 6. haftasında Galatasaray'ı yeneceğiz. Geçen sezon son dakika golü ile kaybettiğimiz maçı unutmuyoruz. Galatasaray ile dost olmamızın yanında ezeli rakibiz. Şerefli ikincilikleri unutmadık. Rövanjı almak istiyoruz.
İlk defa oynanacak olan Süper Kupa'yı da kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

07.07.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
Salihcan Ofline