Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2008, 09:36   #4
HandaN
hüngürella

HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan Zan çıldırttı!Toraman ın kadrodışı kalmasını fırsat bilen Zan, Beşiktaş ı çıldırttı...
Click the image to open in full size. Yönetici Kenan Öner 750 bin YTL’si garanti, geri kalanı ‘en az 20 maç oynama’ şartına bağlı 1.7 milyon YTL teklif etti...
Aldığı yanıt “Maç başına teklifi unutun... 1.5 milyon YTL garanti para istiyorum” oldu. 2 omzu sakat Zan’a kapı gösterildi
Vatan Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş'ın milli oyuncusu Gökhan Zan, genel sekreter Kenan Öner ile yapılan transfer görüşmelerinde ileri sürdüğü ’çılgın’ şartlarla kulüpteki geleceğini tehlikeye attı..
EURO 2008’de rakibe tekme atarak kendini sakatlamasıyla dikkat çeken, sezon boyunca yaşadığı çeşitli sakatlıklar nedeniyle 25 maçta sahalardan uzak kalan Zan, özellikle İbrahim Toraman’ın kadrodışı kalmasından sonra Beşiktaş’tan istediği parayı yükseltti.. Daha önce 1 milyon YTL garanti para, maç başına ise 35 bin YTL talep eden 27 yaşındaki defans oyuncusu yönetici Kenan Öner’le yapılan görüşmelerde çıtayı iyice yükseğe koydu..
MENAJER Sinan Engin tarafından daha önce yapılan “500 bin YTL garanti para, maç başına 25 bin YTL” lik teklifi yükselterek Zan’ın kulüpte tutmaya çalışan Öner, garanti para miktarını 750 bin YTL’ye çıkardı.. Ayrıca Zan’ın istediği rakama yaklaşmak için sözleşmeye “20 maç oynarsa 250 bin YTL ekstra para alır” maddesini koymayı teklif etti.. Maç başı ücret de yine Zan’ın istediği gibi 35 bin YTL’ye yükseltildi.. Yani bu teklifi kabul etse, bu sezon 20 maçta forma giymesi halinde Gökhan Zan’ın eline tam 1.7 milyon YTL geçecekti.. 40 maçta forma giyerse alacağı rakam 2.4 milyon YTL’ye kadar ulaşacaktı..
SEZONUN YARISI KAYIP
SAKATLIĞI nedeniyle geçen sezon 19 maçta forma giyebilen Zan’ın yanıtı ilginçti.. Gökhan, “Sizin bana ihtiyacınız var.. Ben maç başına paradan anlamam.. Benim için önemli olan garanti para.. 1.5 milyon YTL’yi garanti isterim, oynadığım her maça da 35 bin YTL alırım.. Aksi takdirde yollarımız ayrılır” şeklinde rest çekti.. Kenan Öner ise “Bu şartlarda anlaşmamızın imkanı yok” diyerek pazarlığı sona erdirdi..
2 OMZU DA AMELİYATLIK
KULÜP kaynakları, bu pazarlığın perde arkasında Gökhan Zan’ın sakatlık korkusunun yattığını öne sürüyor.. Hem sağ hem sol omzundan sakat olan ve mutlaka bıçak altına yatması gereken genç futbolcunun, 20 maç oynayacak kadar bile kendisine güvenmemesi yönetimin de transfere bakış açısını değiştirdi.. Çok sakatlandığı için medyanın “Gökhan Cam” lakabı taktığı oyuncu ile ilgili yönetim de “En Pahalı Cam” yakıştırmaları yapmaya başladı.. Gökhan konusunda en sert tepkiyi ise başkan Yıldırım Demirören gösterdi:
HİÇ RESMİ TALİBİ YOK
“HİÇBİR futbolcu Beşiktaş’tan büyük değildir.. Kendisine yaptığımız teklifi kabul etmezse kendisi bilir, yolu açık olsun..” Daha önce İngiltere ve Almanya’dan 4 kulübün ilgilendiği milli futbolcu için henüz resmi bir teklif gelmediği, 2 omzundaki sakatlık nedeniyle Zan’ın sağlık kontrolünden sağlam çıkmasının da imkansız olduğu belirtiliyor.. Zan’ın yüksekten uçmasının, İbrahim Toraman’ın affedilmesi ihtimalini kuvvetlendirdiği de sızan bilgiler arasında..