Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2008, 10:08   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bingöl'de bir üsteğmen şehit oldu

Bingöl ve Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada bir üsteğmen ve 1 er şehit oldu.

Bingöl' ün Genç ilçesinde çıkan çatışmada üsteğmen Serkan Gençer yaralandı. Gençer daha sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. Bu arada, 2 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.


GENÇER İÇİN CENAZE TÖRENİ

Jandarma Üsteğmen Serkan Gençer için Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde cenaze töreni düzenlenirken, törenin ardından şehit cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi. Evli ve bir çocuk babası olan şehit Üsteğmen Gençer'in cenazesi bugün sabah erken saatlerde Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne getirilirken askeri erkanın katılımıyla bir tören düzenlendi. Cenaze törenine basın mensupları alınmazken düzenlenen törenin ardından Jandarma Üsteğmen Serkan Gençer'in cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

Şırnak' ın kırsal kesiminde dün akşam çıkan çatışmada ise Piyade er Mesut Yılmaz şehit oldu. Mesut Yılmaz için bugün Şırnak 23.Jandarma Tümen Komutanlığında tören düzenlendi.

Küpeli, Besta-Dereler bölgesiyle Gabar Dağı ve Cudi Dağı'nın birçok noktasında gerçekleştirilen operasyona binlerce asker ile çok sayıda geçici köy korucusu katılırken bölgede operasyonlar aralıksız olarak devam ediyor. Bolu'dan bölgeye sevk edilen komando birliklerinin karadan başlattığı operasyonlara helikopterler de havadan destek sağlanıyor. Küpeli Dağı'ndaki sarp ve dik kayalıklı bölgede teröristlerle sıcak temas sağlanırken, teröristlerin kaçabileceği istikamete çok sayıda komando ve geçici köy korucusu yerleştirildi. Sıcak çatışmaların sürdüğü bölgeye sabaha kadar çevre illerden özel eğitimli askerler sevk edilirken bölgede operasyonların aralıksız devam edeceği bildirildi.
#diger .igg:link,#diger .igg:active,#diger .igg:visited{font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#446aca;text-decoration:underline}#diger .igg:hover{font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#cb1717;text-decoration:underline}#diger .nA:link,#diger .nA:active,#diger .nA:visited{font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none}#diger .nA:hover{font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none}#diger .nD:link,#diger .nD:active,#diger .nD:visited{font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666;text-decoration:none}#diger .nD:hover{font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666;text-decoration:none}#diger .i{border-bottom:1px solid #cecece;margin:0 20px 0 20px;padding:0 10px 0 10px;color:#666}#diger .iG{padding:0 10px 0 10px;color:#666}
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla