Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2008, 10:20   #1
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation günaha sokmayan diş macunu..!

Click the image to open in full size.Malezya'dan şimdi de helal diş macunu ithal ettik. Fatih Koç adlı girişimci içinde anason bulunmayan helal sertifikalı diş macunu getirterek Mu’min adıyla piyasaya sürdü.

“Artık sizin de bir diş macununuz var” sloganıyla tanıtılan macunlar marketlerin yanı sıra dini yayınevlerinde de satışa sunuldu. Dişlerini helal macunla fırçalamak isteyenler saf nane şeker aromalı Mu’min’i evine de isteyebiliyor. Malezya İslam Kalkınma Dairesi ve Malezya Müslüman Tüketiciler Birliği tarafından denetlenerek helal sertifikası alan macunun kutusunda da bu bilgiler yer alıyor.

175 GRAMLIK DEV TÜP

175 gramlık tüpüyle Türkiye’deki diş macunları arasında en büyüğü olan yeşil kutulu Mu’min’in fiyatı ise 5 YTL. Memnun kalınmadığı takdirde ürünü 15 gün içinde iade aldıklarını söyleyen Türkiye Distribütörü Koç, “Anasonun bazı çeşitlerinin belli bir oranı geçtiği zaman alkole dönüştüğü biliniyor. Bu çerçevede piyasadaki diş macunlarının alkol içerip içermediğinden emin değiliz. Şayet böyleyse haram olacağını söyleyenler var. Biz de Malezya ile irtibat kurduk. Helal damgalı bu ürünü Türkiye’ye getirdik. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nden de gerekli tüm belgeleri aldık. Satışlarımız gayet güzel” diye konuştu.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla