Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2008, 11:35   #24
1903_delisi
 
1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Mansimov'un desteğiyle geliyoruz"

"Mansimov'un desteğiyle geliyoruz"

Beşiktaş'ın başkanlığına Mansimov'un aday olacağı haberleri spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Dünyanın en zengin armatörlerinden biri olan Azeri işadamı Mubariz Mansimov iki gün önce İstanbul'da Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumluları Celal Kolot, İhsan Kalkavan ve Hakan Kalkavan ile bir araya gelip bu kararı aldığı öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine Celal Kolot'a işin iç yüzünü öğrenmek için sorularımızı yönelttik.
Celal Bey, Mansimov ile İstanbul'da bir araya geldiğiniz doğru mu?
Evet iki gün önce İstanbul'da bir araya geldik ve yönetime talip olacağımızın kararını aldık.
Mansimov'un başkan adayı olacağı doğru mu?
Mansimov Beşiktaş Kulubüne üye ancak belirli bir süreyi henüz doldurmadığı için başkanlığa adaylığını koyamıyor. Bu nedenle Mansimov'un desteğiyle ben ya da Hakan Kalkavan başkan adayı olacağız.
Konuşulan bir 50 milyon Avro rakamı var...
50 milyon Avro Mansimov'un ilk etapta vereceği para. Ve bu parayı hiç bir karşılık gözetmeksin, geri almamasına Beşiktaş'a verecek. Kendi şirketinin adı forma reklamamız olacak.
Başkan adaylığınızı ne zaman açıklayacaksınız ve girişimde bulanacaksınız?
Bildiğiniz gibi Beşiktaş'ta başkanlık seçimleri 2010 yılında yapılacak ancak bizim bu kadar beklemeye niyetimiz yok. Çünkü Beşiktaş her geçen gün daha kötü bir duruma sürükleniyor. Bir an önce olağan üstü kongre olmasını bekleyeceğiz ve adaylığımızı açıklayacağız.
Haber: Hilmi SEVER - Sporx.com
1903_delisi Ofline   Alıntı ile Cevapla