Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2008, 14:31   #1
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
fener ile g.antep arasında gökhan zan pazarlığı

CELAL DOĞAN: Başkan Göhkan'ı alırmısın?
AZİZ YILDIRIM: Hayır almam çok sakatlanıyor
Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Zan Fenerbahçe'nin kapısından döndü... Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren ancak yeniden anlaşmak için yönetimden garanti para isteyen Gökhan'a red cevabı çıkınca genç stoper başka arayışlara yöneldi..
Bir dönem top koşturduğu ve yıldızının parladığı Gaziantepspor'un eski başkanı Celal Doğan'ın kapısını çalan Gökhan'ın, ''Başkanım senin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la aran iyi. Hem onlar futbolcularına yüksek miktarda garanti para veriyorlar. Benim için konuşur musun?'' dediği öğrenildi. Bunun üzerine Yıldırım'ı arayan ve Gökhan Zan'ı teklif eden Celal Doğan'a Sarı-Lacivertliler'in patronunun cevabı olumsuz oldu:
-''Celal Bey. Gökhan'ı almam. Çünkü çok sakatlanıyor.. Senede 15 maç oynamıyor..''
Bu cevap üzerine Beşiktaş'la da yolları kesin olarak ayrılan Gökhan Zan'ın, Avrupa'da bir kulübe gitmek istediği ancak sık sık sakatlanması nedeniyle bu transferin zor olduğu ifade edildi.


hürriyet

18 Temmuz 2008
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla