Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 10:16   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
MEB, sınav paralarını iade ediyor

ANKARA (ANKA) – Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), katıldıkları sınavlara yanlışlıkla ücret yatıran adayların paralarını geri ödeyecek.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın T.C. Milli Eğitim Bakanlığı internet adresinden yaptığı duyuruda, MEB Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce (EĞİTEK) yapılan sınavlarda yanlış ücret ödeyen kişilerin paralarının iade edileceği bildirildi. Duyuruda, gireceği sınav dışında farklı bir sınav için ücret yatırılanlar, aynı sınav için 2. kez ücret yatıranlar, sınava girecek aday adına para yatırması gerekirken velisi adına para yatıranlar, başka bir sınav için para yatırması gerekirken yanlışlıkla MEB hesabına para yatırılanların ücretlerinin iade edileceği açıklandı.

Duyuruda, söz konusu paraların iade edilebilmesi için, yanlış yatırdıkları para ile ilgili banka dekontlarının asılları, doğru yatırdığı banka dekontunun bir örneği ve kimlik bilgileri ile birlikte EĞİTEK Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'ne dilekçe ile müracaat edilmesi gerektiği belirtildi. Duyuruda, belgelerin eksiksiz olması gerektiğinin altı çizildi. (ANKA)
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla