Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 10:29   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Efsanelerimizi Anıyoruz

Kulübümüz'ün efsane isimleri Yusuf Tunaoğlu, Cenk Koray ile Şan Ökten'i önümüzdeki hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ayrı ayrı anacağız. Kulübümüz'e yaptıkları hizmetlerle isimleri Siyah-Beyaz renklerimizle özdeşleşen, anıları halen hafızalarımızdan silinmeyen Yusuf Tunaoğlu, Cenk Koray ve Şan Ökten'i ölüm yıldönümlerinde anacağız.
Yusuf Tunaoğlu, Beşiktaşımız’ın alt yapısından yetişerek Genç Takım’da oynayan ve henüz 17 yaşındayken A Takım’a kadar yükselmiş ve başarısıyla unutulmaz futbolcularımız arasına girmişti. Tunaoğlu’nu, vefatının 8. yıldönümünde 22 Temmuz Salı günü saat 17.30'da Zincirlikuyu’daki kabri başında düzenlenecek törenle anacağız.
Cenk Koray, Beşiktaş’ın iki şampiyonluğunun kayıtlara geçmesi için büyük mücadeleler veren, Beşiktaşlılığı ile her fırsatta övünen unutulmaz yöneticilerimizdendi… Koray, ölümünün 8. yıldönümünde 23 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00'da Karacaahmet mezarlığındaki kabri başında anılacak.
24 Temmuz 1987 yılında Şan Ökten’i trafik kazasında kaybettik. Şan Ökten, her zaman aldığı görevi en iyi şekilde yerine getiren ve yine Beşiktaş için çıktığı yolda yaşamını yitiren değerli yöneticilerimizdendi. Ökten'i ölümünün 21. yıldönümünde 24 Temmuz Perşembe günü saat 11.00'de Kuzguncuk Nakkaştepe mezarlığındaki kabri başında anacağız.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla