Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 17:54   #18
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu sene cok umutluyum ben sahsen ben herzaman dedim herzaman dicem basimiza ne geldiyse bu yildiz takintisi yuzunden geldi besiktas hicbir zaman yildizlarla sampiyon olmadi savasan mucadele eden ve alt yapidan gelen cocuklariyla sampiyon oldu bizim buna donmemiz lazim ve ertugrul hocada bunlari goruyorum sahsen ailton a ayi carewe ise yaramaz delbosqeye yeni koy kasabi dediler tigana gibi bir adama sirf sigarayi kullanmasini sagladigi icin alistigi kurdaniyla gidene kadar ugrastilar daum ikinci besiktas doneminde kokainmanlikla suclandi sadece bir yil sonra fenere gelirken sanki sabunla yikanip ak pak olmus bir adam gibi gosterdiler ertugrulun hocaligindan cok karisinin basindaki basortusu konusuluyor utanmasalar ertugrul hocayi cumhuriyet rejimini yikmakla suclayacak kadar kuculduler bunlarin hepsi planli programli uygulanan seyler ama bunlari yapmaya calisanlarin hepsi salak bu klup ne kadar biterse bitsin kullerinden yeniden dogar kibrit yak kampanyalarindan oteller tesisler sahibi olmus bir fikir zenginligi duruyor karsilarinda hicbir zaman yikilmayiz yikilmayacagiz bunu herkez gorecek bu seneden itibaren baslayacagimizi dusunuyorum
Katılıorum dediklerinin hepsine. Drpici aldık yok poposunu açmış,bana ne!burda açtırmazsın olur biter. Basının bir galeyanı, hoopp gözleri hasta olmuş adamı aldırdılar ve sawunma yüzünden şampiyon olamadık.

Şimdi güizanın eşine bakıosun, biii sürü çıplak resimleri warmış, inanılmaz bel altı bi programı. Hiç ses war mı basında??

Basının tek derdi, beşiktaşı yarışın dışına itmek. O da galiba yukarıda bi arkadaşın dediği gibi reyting olayı. febe gese reytingi daha tatlı geliyo.

Ama yine de biz galeyana gelmeyip takımımıza destek olursak, neden şampiyon olmayalım. delgado, bobo, holosko kimde war?
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla