Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 18:44   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ibrahim ler buluşuyor

19 Temmuz 2008 19:56

Click the image to open in full size.

İki eski kaptan, yaşadıkları olay sonrası yaptıkları açıklamalarda yaşanan olayların hata olduğunu kabul etmiş ve pişmanlıklarını dile getirmişlerdi. Aradan geçen iki haftalık süre içinde kendilerine Beşiktaş kulübü tarafından kadro dışı bırakıldıkları ve satış listesine konuldukları yönünde resmi tebligat yollanmayan iki oyuncu, yaşananların geride kaldığını göstermek ve aralarında kan davası varmış gibi gösterilmeye çalışılan husumetin ortadan kalkması için basın toplantısı düzenlemeye çalışıyorlar.

Son sekiz yıl Beşiktaş formasını giyen İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ile biraraya gelmek istemelerine rağmen, kendileri dışında bazı güçlerin bu durumu engellediğini ifade ederek, "Biz Beşiktaş'ın iki kaptanı ve en eski oyuncuları olarak bir hata yaptık. Bu hatanın da cezasını çekiyoruz. Ama bizim aramızda kan davası yok. İbrahim Toraman ile yaşadığımız olaydan sonra yeniden biraraya gelip, ikimizinde üzerine yapışan bu kötü imajı silmek istiyoruz. Ama son günlerde biraraya gelip basın toplantısı düzenlemek istememize rağmen, bir türlü bu isteğimizi gerçekleştiremedik. Ben kimsenin günahını almak istemiyorum ama birileri bizim yanyana görüntü vermemizi engelmeye çalşıyor gibi bir durum söz konusu. Ben yaşadığımız olaydan sonra Beşiktaş'ta kalsam da, gitsem de Toraman ile yanyana gelip aramızdaki sorunları çözdüğümüzü göstermek istiyorum. Bizler böyle bir imajla anılmak istemiyoruz. Yaptığımız yanlışın farkındayız ve düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile aramızda kan davası gibi bir durumun olmadığını göstermek istiyoruz" dedi.

En geç pazartesi gününe kadar bu iki futbolcunun yoğun çaba harcarayak biraraya gelmeye çalışacağı ve düzenleyecekleri basın toplantısı ile aralarındaki kırgınlığın sona erdiğini kamuoyu ile paylaşmaları bekleniyor.
kaynak: maraton.com.tr
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla