Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2008, 11:53   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
amacımız tek

20 Temmuz 2008 10:25

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Kulübü Başkanı, "Biz büyük bir aileyiz. 3 kupada da iddialıyız. Hatalı olabilir, rakibe yenilebiliriz ama üstünüzde taşıdığınız Beşiktaş formasının hakkını verin ve sahada yüreğinizi ortaya koyun" dedi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören dün antrenmanı izledi, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile birlikte teknik heyet ve futbolcularla kısa ve öz bir toplantı yaptı. Demirören, "Teknik heyetimizin ve takımımızın sistemine uygun oyuncular ordusu ile bir aradayız. Bence Avusturya kampı mükemmel geçti. Dedikodulara kulaklarınızı tıkayın ve yeni sezonu ve başarıları düşünün" dedi. Teknik ekibe ve oyunculara yönetimin inandığını, güvendiğini söyleyen başkan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Paralar yatırıldı

"Beşiktaş büyük bir aile. Taraftarlarımızın da desteği ile İnönü Stadı’nda UEFA Kupası, Lig ve Türkiye Kupası’nda hedeflerimiz için savaşmalıyız. Hatalı olabilir, rakibe yenilebiliriz ama üstünüzde taşıdığınız Beşiktaş formasının hakkını verin ve sahada yüreğinizi ortaya koyun.

Bu takımın patronu Ertuğrul Sağlam’dır. Disiplini ve hareketleri ile takımdaki tüm oyunculardan sorumludur. Avusturya kampında yapılan 4 hazırlık maçı ve antrenmanların tümünü izledim. Ciddiyet, saygı ve sevgi içinde süren kampın ikinci etabında daha tempolu bir kadro izleyeceğimden eminim. Ekonomik olarak herkesin alacakları bankaya yatırıldı. Sorunumuz yok."

Amacımız tek

Kaptan Delgado ise Demirören’e yönetimin desteğinden dolayı teşekkür etti, "Takımda şampiyonluk havası yaşanıyor. Gençler ve yeni transferler takıma kısa sürede adapte oldu. Herkesin tek bir amacı var. O da bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırmak. Bunu başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla