Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2008, 13:45   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kolot: Keşke yüzüme konuşabilseydi!

Beşiktaş eski yöneticisi Celal Kolot, "Bugün Ömer Güvenç hakkımda yazı yazmış. Öncelikle Ömer Güvenç benden 'Celal' diye bahsedemez. Ben Beşiktaş'ta görev yapmış biriyim. O da gazeteci. Yolda gördüğü zaman böyle hitap etsin ama köşe yazısında bu şekilde yazı yazması gazetecilik etiğine sığmaz. Aklı sıra beni aşağılamaya kalkıyor. Onu arayıp aynen bu şekilde konuştum. Asıl kötü olan bu yazıyı ona birileri yazdırmış. Keşke o yazıyı yazdırdığını düşündüğüm kişi beni arama cesaretini gösterseydi. Çıkıp basına açıklama yapsaydı.

Bundan birkaç ay önce camianın önde gelenleri kapımı çaldı. Masimov'un 50 milyon dolar forma reklamı bütçesiyle yönetime talip olacağımızı söyledi. demirören'e borçlar ödenecek, yepyeni bir sayfa açılacaktı. Hep birlikte elimizi taşın altına koyacakltık. Burada isim vermek istemiyorum ama bu kişiler Beşiktaş camiasının önde gelen isimleriydi. Bundan birkaç gün öncesine kadar toplantılar devam ediyordu. Masimov çıkıp "Ben bu işte yokum" dedi ve hepimizi yarı yolda bıraktı. İşin ilginci Bu adama sadece Celal Kolot tepki gösteriyor. Ben bu adama tavır almayacağım da kime alacağım? Ama kimseden ses yok. Ses çıkmadığı gibi arkadaşlarına seslendirip gibi benim susmamı öğütleyen yazı yazdırıyorlar.
Kulübün hali ortada... Takım bugüne kadar 1.600 kombine bilet satmış. Taraftarlar takımdan ümidi kesmiş. Forma satışları dibe vurmuş. Takımın teknik direktörü var mı yok mu belli değil. Basketbol Takımı batan geminin malları gibi paylaşılmış. Ben bir Beşiktaşlı olarak bugün susacaksam ne zaaman konuşacağım. Doğruları dile getirdiğim için mi suçlu oluyorum? Bazıları gibi Beşiktaş'ta gizli işler yapmıyorum. Kimsenin arkasında da konuşmuyorum, yazı da yazdırmıyorum. Sadece bir Beşiktaşlı zaman kaybetmeden olarak hemen harekete geçelim istiyorum. Beşiktaşlı taraftarlar sadece bunu bilsin yeter"
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla