Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2006, 09:19   #1
bite me
 
bite me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
40'lik Romario Transfer Oldu..

1994'de A.B.D'de düzenlenen Dünya Kupası'nda ülkesinin Dünya Kupası'nı kaldırmasına yardımcı olan Romario, A.B.D'de kurulan yeni lig USL'de 1. futbol ligi olarak bilinen MLS'e futbolcu yetiştirmeye ve uluslararası arenada daha iyi bir futbol oynanmasını yardımcı olacak..

Brezilya firması Traffic Sports'un sahibi olduğu Miami FC'nin sahipleri, ve başkanı ile çok iyi ilişkileri olan Romario, firmanın özel isteği ve Vasco ile yaptıkları ve Eylül'de efsanenin geri dönmesini sağlayan özel bir kontrat ile A.B.D'ye transfer oldu..

"Amacımız Miami FC'yi ulsulararası arenada temsil edecek kapasitede bir örnek ismi takıma ve lige kazandırmaktı" diyen Miami FC başkanı Julio Mariz "Romario'nun imza atmasıyla birlikte amacımıza doğru çok önemli bir adım attık" diyerek sözlerini tamamladı..

Miami FC, Romario'nun yanı sıra bir diğer önemli ismi; Brezilya Milli Takımı'nda 1994'de Romario ile birlikte oynayan Zinho'yu kadrosuna kattı..

40 yaşındaki Romario'nun kariyerinde 964 golü bulunuyor ve efsanenin amacı 36 gol daha kaydederek 1.000 gole ulaşmak.. Romario geçen sezon Brezilya Ligi'nde 22 gol kaydederek gol kralı olmayı başarmıştı..

USL'in 1. liginde Montreal, Vancouver, Toronto, Atlanta, Portland ve Minnesota'dan takımlar bulunuyor.. Miami FC resmi sezona 23 Nisan'da Montreal Impact karşısında yapacağı maçla başlayacak..
bite me Ofline