Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 16:08   #30
1903_delisi

1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Seric hariç takım çok iyi bence. Stoperler gerçekten sağlam futbolu bilen adamlar.. Toraman ve G.Zan gibi baskı yiyince eli ayağı dolaşan adamlar değil.. Rahatlar ve ayağa iyi oynuolar.Sağ bekimiz Serdar sakatlanmazsa bu sezon patlama bekliorm. Bu sezon hepimiz farklı bi DELGADO izlicez.. Hazırlık maçlarında bunun sinyallerini verdi adam.. Tello desen zaten sağlam. Ortada Cisse oynar yine o da fena değil.. Sağ kanat Mehmet Topuz olsa UEFA yı bile alırız ama Ekrem ve Serdar da iyi götütürürler o kanadı.. Forvet hattımız bence Türkiye standartlarının çok üstünde. Bobo ve Holosko bu sezon 40gol atarlar.. Nobre busezon daha verimli oynicaktır son sezonu çünkü büyük ihtimalle.
Yedek kulübemiz yine kısıtlı delgadonun alternatifi 2 sezondur Rico ydu bu sezon 17 lik Necip..Hayırlısı ama genç oyuncularımz umut verio bana..

Bu sezon bence en düzgün takım bizde. Transferleri kimse küçümsemesin iyi oyunular aldık..Topuz da alınırsa bence 2003 ruhu geri gelir.. Ama alınmazsa da ben iyi bi sezon geçireceğimizi düşünüyorum..
Aslında iyi tespit.Ama bizim takımımız öyle bir takımki liverpool karşısında bütün takım hepsi birden kötü oynadı 8 yedik.Hepsi birden iyi oynadı(liberpoolda çok iyydi maçta)2-1 yendik.Yani bizim takım ya iyi ya kötü ortası yoktu geçen sene.Ama inşallah bu sewne dediklerin ortaya çıkar bütün beşiktaş traftarı bunları bekliyor.Seric e gelince bence devre arası satılsa bile zarar etmeyecek çünkü bonservis ödemedik o yüzden içimiz rahat olsun bence ki o kadar çok kötü bir adam olduğunu düşünmüyorum en az üzülmez kadar oynar.Daha iyisini bulunca feshedersn sözleşmesini yenisini alırsn.Tabiki akıllıysan.Son oalarakta özellikle zapo çok iyi geldi bana çok rahatlatacak bizi o adam...
1903_delisi Ofline