Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2006, 08:48   #366
paunovic

paunovic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Robert'in ipi çekildi

İlk hazırlık sınavını bugün Le Mans karşısında verecek olan Beşiktaş'ta, denemeye alınan Laurent Robert beğenilmedi. Fransız futbolcu, Tigana'nın isteği üzerine geri gönderildi

Beşiktaş, 2006-07 sezonunun ilk hazırlık maçını bugün Fransa 1. Ligi takımlarından Le Mans ile oynayacak.
Yeni sezon hazırlıklarını Paris'te sürdüren Beşiktaş, kamp döneminin ilk hazırlık maçını Le Mans ile yapacak. Bir haftadır Paris'te çalışmalarını sürdüren siyah - beyazlılar, bugün De Alençon J.Fould Stadı'nda, TSİ 20.00'de rakibinin karşısına çıkacak.
Beşiktaş, Laurent Robert ile sözleşme imzalamıyor. Teknik Direktör Tigana'nın "Kendisinin iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum, ama uzun süredir takip etmiyorum. Kamp boyunca bir izleyeyim" dediği Fransız futbolcu, teknik heyetin gözüne giremedi. Robert bu sabah kamptan ayrılacak. Siyah-beyazlılar, Le Mans maçında oynatmayı düşündükleri Robert'i bu karşılaşmada oynatmaya gerek görmedi. Beşiktaş sol kanat için yeni arayışlara başladı.

Sorin hazır
Yeni yabancı transferi için Ailton'un takımdan ayrılmasını bekleyen Beşiktaş, Divan Kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar'ın önerdiği Villarreal'den Sorin konusunda da çalışıyor. Arjantinli oyuncunun, "Türkiye'de oynamak istiyorum" demesi ve vatandaşı Delgado'nun Beşiktaş'ı tercih etmesi, siyah - beyazlıların şansını yükseltirken, bonservisinin 6 milyon euro olması ve kendisinin 2.5 milyon euro istemesi en büyük handikap olarak ifade ediliyor. Bu bedellerin net olmadığı, pazarlıkla düşürülebileceği ifade edildi.

----------------------------

http://www.milliyet.com.tr/2006/07/08/spor/axspo01.html
paunovic Ofline