Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 17:55   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kaka değil Robinho"

"Kaka değil Robinho"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin İcra Kurulu Başkanı Peter Kenyon, Frank Lampard'ın önümüzdeki sezonda takımda kalacağını, Real Madrid'in yıldızı Robinho'yu ise renklerine bağlayacaklarına inandığını söyledi.
Chelsea Kulübü'nün patronu Peter Kenyon, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı İtalya Şampiyonu Inter'e transferi gündemde olan Frank Lampard'ın takımda kalacağını söyledi. Kenyon, Lampard ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Biz, her zaman Lampard'ın kalmasını istedik ve onun kalacağına da inanıyoruz. Şu anda her şey Lampard'ın kalacağı yönünde. Çok profesyonel bir oyuncu ve onun takımımızın kilit oyuncusu olmasını istiyoruz" dedi.
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Robinho'nun transferiyle ilgili olarak da konuşan Kenyon, Robinho'nun transferde öncelikli hedeflerinden biri olduğunu söyledi. Kenyon, Biz, Robinho'yla ilgilendiğimizi daha önce söyledik. Şu anda Real Madrid'le görüşmelerimiz sürüyor ve her şey yolunda" diye konuştu.
Peter Kenyon, İtalyan ekibi AC Milan'da forma giyen Brezilyalı bir başka yıldız Kaka'yla ilgilendikleri şeklinde çıkan haberleri ise yalanlayarak böyle bir transfer girişiminde bulunmadıklarını belirtti.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla