Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 17:56   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Meçhule yolculuk!

Meçhule yolculuk!

Real Madrid'e transfer olup olmayacağı aylardır tartışılan Manchester United'ın Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, transferiyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Real Madrid'in uzun süredir kadrosuna katmak için çabaladığı ancak Manchester United'ın transferine izin vermediği Cristiano Ronaldo, İspanyol ekibine transferiyle ilgili olarak ESPN'e konuştu. Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bulunan Ronaldo, yaptığı açıklamada, "Manchester United ve Real Madrid'le ilgili yüzlerce soru soruluyor.
Ne söylememi istiyorsunuz? Gideyim mi, kalayım mı? Geleceğimi bilmiyorum çünkü geleceği bir tek Allah bilir. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Büyük oyuncuları her zaman büyük kulüpler ister. Bu normal bir durum" dedi.
Transfer yılan hikayesine dönene Ronaldo konusunda son olarak Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson konuşmuş ve yıldız futbolcunun takımda kalacağına inandığını söylemişti. Ancak bu açıklama bile İspanyol basınında Ronaldo iddialarının son bulmasına yetmemiş Real Madrid'li yetkililer de oyuncuyla ilgilenmeye devam ettiklerini belirtmişlerdi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla