Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2008, 08:25   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hırsımdan çok ağladım

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
"En verimli olacağım dönemde, sakatlandım. Zor günler geçirdim, çok gözyaşı döktüm. Milli formayı kaybettim ama bu yıl performansımla ayakta alkışlanacağım".


Siyah-beyazlılar, şampiyonluğun kaçtığı geçen sezon en çok onun yokluğunu hissetti. Özellikle geri dörtlünün sağında ve Cisse'nin oynamadığı maçlarda orta sahada aranan isim olan Serdar Kurtuluş, bu yıl her şeyin çok farklı geçeceğini söyledi. "Allah hiçbir futbolcuya sakatlık vermesin" diyerek söze başlayan Serdar, "En verimli olacağımı düşündüğüm bir yıldı geçen dönem. Tigana ile iyi bir çıkış yakalamış, Ertuğrul hocam da bana çok güvenmişti. Ama ayak bileğimdeki sakatlık 6 ayıma mal oldu. İlk sakatlığın ardından acele etmesem, ikinci olmayacaktı. Ama sabredemedik" diye konuştu.

ACISINI ÇIKARTACAĞIM
Serdar şöyle devam etti: "Zor günler geçirdim, hırsımdan çok ağladım. Bu sakatlık beni 1 yıl geriye attı. Forma giyebilseydim, belki de Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım formasını giyecektim. Ama hepsi geride kaldı. Şimdi kendimi toparladım. Takımdan ayrı geçen günlerin acısını çıkartıyorum. Bu yıl beklenen patlamayı yaparak ayakta alkışlanmak istiyorum. İkinci dönem bittiğinde tamamen hazır olacağım."
__________________
.
varada Ofline