Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2008, 10:50   #1
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Youtube'un yeni şöhreti

Click the image to open in full size.
Youtube'un yeni şöhreti

Londra’nın Chiswick kasabasının sokaklarında yeni bir yıldız doğuyor.

47 yaşındaki temizlik görevlisi Zbigniew Colbecki, sokakta çöp toplarken yaptığı danslarla, Michael Jackson’ı aratmıyor. İnternete yayılan dans görüntüleriyle kısa sürede geniş bir hayran kitlesi oluşturan Polonya asıllı Colbecki, kendi ülkesinde saatçilik, DJlik, bir rock müzik grubunda gitaristlik ve bir sirkte hokkabazlık yaptığını söylüyor.

Ziggy Dust lakabı takılan temizlik görevlisi, ‘çalışırken müzik dinlemek ve dans etmek işimi daha eğlenceli bir hale getiriyor’ diyor. iPodunda 1,500 şarkı bulunduğunu belirten Ziggy, ‘İşim o kadar eğlenceli gözükmese de diğer insanları mutlu ettiğimi görüyorum ve çok fazla arkadaş ediniyorum, haftada 6 gün, günde 7 saate yakın dans ediyorum ve bu çok yorucu oluyor fakat aynı zamanda iyi bir antreman oluyor’ açıklamasını yapıyor.
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla