Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2008, 11:59   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Siyah Beyaz Türk Bebekler

Click the image to open in full size.
Berlin’de yeni dünyaya gelen biri siyah diğeri beyaz renkli ikiz bebeklerden sonra; Amerika’da biri siyah diğeri beyaz renkli üstelik de Türk olan ikiz bebeklerin yaşadığı haberi Yavru Kartal dergimize ulaştı.

Alman Stephan Gerth ile Ganalı eşi Florence Addo –Gerth’ün yeni doğan biri siyah diğeri beyaz renkteki bebekleri, dünyada büyük ilgi uyandırmıştı. Kulübümüz de kamuoyuna ikiz bebekleri Türkiye’ye davet edip, Türkiye’de bir spor kulübünün yayınladığı ilk çocuk dergisi olan Yavru Kartal’ın üyesi yapacağını, BJK İnönü Stadı’nda bir maçımızı izlemelerini sağlayacağını, Kartal Yuvası mağazamızdan çocuk ürünleri setini Berlin’e göndereceğini duyurmuştu.
Bu duyurumuzun ardından, Amerika’da biri siyah diğeri beyaz renkli üstelik de
Türk olan ikiz bebeklerin yaşadığı haberi Yavru Kartal dergimize ulaştı. Civan ve Ceyhan isimlerindeki ikiz bebeklerin anneleri Sevim Dorris, İstanbullu. Sevim Doris ve Ray Shun Doris’in ikiz bebekleri Civan ve Ceyhan, fotoğraflarını Yavru Kartal dergimiz için gönderdiler.
Kulübümüz siyah beyaz Türk ikiz bebeklere de aynı alakayı gösterecek; Yavru Kartal dergimizin üyesi yapıp, BJK İnönü Stadı’nda maç izlemelerini sağlayacaktır.
Civan ve Ceyhan’a Beşiktaş’la dolu bir ömür diliyoruz....
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla