Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2006, 10:04   #1
xarizma

xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"Takımın bu hali beni çıldırtıyor"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’den futbolculara ultimatom...
Click the image to open in full size.
Önceki akşam teknik direktör Jean Tigana ile bir toplantı yaparak takımın son durumunu görüşen Demirören, çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

Demirören, yaklaşık 45 dakika süren görüşmede rahatsız olduğu konuları şöyle dile getirdi: "Takımda bir şeyler eksik. Göze hoş gelen ve bize ümit verecek bir tablo göremiyorum. Ne saha içinde, ne de saha dışında iyi değiliz. Medyada çıkan haberler beni üzüyor. Özellikle futbolcu-teknik adam tartışmalarına çok sinirleniyorum. Çünkü bizler böyle olaylara alışık değiliz. Beşiktaş'ta böyle tatsızlıklar olmaz."

Başkan Yıldırım Demirören, daha sonra Tigana'ya, alınacak ve gönderilecek futbolcular konusunda kendisine tam yetki verdiğini hatırlatarak şöyle devam etti:

Gönderilecek kim var, söyleyin

"Biz bu takımı size emanet ettik. Her şeyinden sorumlusunuz. Alınacak-gönderilecek futbolcuları siz belirleyeceksiniz. Gönderilecek oyuncu varsa söyleyin, gözünün yaşına bakmam, silerim. Beşiktaş'ın başarısı için gereken her şeyi yaparım."

Jean Tigana ise Yıldırım Demirören'e, takımdaki sıkıntıların en kısa sürede çözüleceği konusunda güvence verdi. Sorunların nereden kaynaklandığını ve çözüm yollarını iyi bildiğini vurgulayan Fransız teknik direktör, "Göreve ilk geldiğimde takımın fizik-kondisyon yönünden zayıf olduğunu gördüm. Bu büyük bir eksiklikti ve büyük ölçüde gidermeyi başardık. Şimdi sırada diğer sorunlarımız var. Onları da çözeceğiz" diye konuştu.

Tigana ayrıca alt yapı konusunda önemli çalışmalar yaptığını belirterek, alt yapıdan sorumlu yönetici Sinan Vardar, genel kaptan Şeref Yalçın ve antrenörler Fikret Demirel ile sürekli temas halinde olduğunu söyledi.
xarizma Ofline