beşiktaştan kırgın ayrıldım. | | Avusturya kampında gösterdiği performansla göz doldurmasına rağmen sürpriz biçimde Konyaspor’a verilen Beşiktaş’ın eski oyuncusu Fahri Tatan, ayrılış şeklini eleştirdi. Konyaspor ile dün 2 yıllık sözleşme imzalayan Fahri, "Kırgınlığım yok desem, yalan olur. Kırgınlığım var tabii ki. Transferim gerçekleşebilir, beni takımda görmek istemeyebilirler ama olayların bu şekilde gelişmesi çok yanlıştı" dedi. Kendisinin her zaman insanların yüzüne dürüstçe konuştuğunu ifade eden Fahri, "Kimsenin gözüne baka baka yalan söylemedim. Kimsenin de arkasından iş çevirmedim. Yaşadığım olaylar açık olaylar. Herkes kararını verebilir. Şu an çok mutluyum. İnşallah herkes gerçek Fahri’yi görecek. Ben bir takımın hocası olsam, benden habersiz kimse gönderilemez" diye konuştu.
hürriyet
23 temmuz 2008
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. |