Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2008, 09:02   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Artık başıboşluk yok'

'Artık başıboşluk yok'
Click the image to open in full size.

Yeni sezon öncesinde Sinan Engin, "Kimse kart görmeyecek. Takımı yalnız bırakanlar sonuçlarına katlanacak" diyerek, futbolcuları uyardı.
24.7.2008



Herkes işini yapacak
Geçen yıl görülen kartlar nedeniyle kadroda sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta menacer Sinan Engin, duruma el koydu. Avusturya kampı öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan Engin, “Artık başıboşluk yok. Kimse kart görmeyecek. Oyundan atılanlar sonuçlarına katlanacak. Geçen yıl Bobo’nun Belediye maçındaki hareketi bize pahalıya patladı. Arkadaşımıza gereken uyarıları yaptık ve yapmayı da sürdüreceğiz. Oyuncularımız profesyonelce işlerini yapacaklar” dedi.
Delgado 20 milyon Euro
Başarılı bir transfer dönemi geçirdiklerini belirten Engin, “Eleştirileri anlamsız buluyorum. Önemli olan oyuncuların isimleri değil, takıma ne verecekleridir. Bekleyip göreceğiz. Zapotocny ile Sivok’a çok güveniyorum ve taraftarların sevgilisi olacaklarına inanıyorum. Delgado bir dünya yıldızıdır. Transferi için 15-16 milyon Euro’dan bahsedilen isimler, Matias’ın eline su dökemez. Onların piyasası 15 milyon Euro’ysa, Delgado 20 milyon Euro eder” ifadesini kullandı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla