Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2008, 09:03   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş günlüğü

Beşiktaş günlüğü
Click the image to open in full size.

Hasan Doğan'ın vefatı sonrasında, Beşiktaş ile Fenerbahçe başkanlık için karşı karşıya geldi.
24.7.2008



Kartal&Fener karşı karşıya
Hasan Doğan’ın beklenmedik vefatı sonrasında, Beşiktaş ile Fenerbahçe başkanlık için karşı karşıya geldi. Kongre öncesinde Kara Kartallar, Levent Kızıl’ın başkanlık koltuğuna oturmasını isterken, başta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulüp Mahmut Özgener’in bu görevi sürdürmesini talep ediyor. Mevcut federasyon yönetimi içerisinde yapılan gizli toplantıdan da Mahmut Özgener’in seçim süresine kadar başkanlık yapması kararının çıktığı, Levent Kızıl’ın da milli takımlar sorumlusu olarak görevine devam edeceği kaydedildi.
Gökhan Zan el üstünde
Kulübüyle sözleşme yenileyen Gökhan Zan’a takım arkadaşları büyük ilgi gösteriyor. Tıpkı yeni transferlerde oluğu gibi yıldız oyuncuyu bir an olsun yalnız bırakmayan takım arkadaşları, Gökhan’la hasret gideriyor. Üçüncü kaptanlık görevi verildiği için çok mutlu olduğunu belirten Gökhan, “Çok mutluyum. Siyah-Beyazlı formayla şampiyonluk yaşayıp, sembol isimlerin arasına katılacağım” dedi.
‘Şampiyonluğu çok istiyorum’
Kartal’ın genç yıldızı Serdar Özkan, kulübün internet sitesinde taraftarların sorularını yanıtladı. Genç futbolcu, “Beşiktaş çok büyük camia. Her sene büyük hedefleri var. Beklentileri boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Şampiyonluğu her şeyden çok istiyorum. Avrupa’da futbol oynamak isterim. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum. Kulübe iyi bir teklif gelirse ve başkanım, ağabeylerim, büyüklerim ‘git’ derlerse, giderim” diye konuştu.
Minik Kartallar geliyor
Beşiktaş, ABD’deki biri siyah, diğeri beyaz ten renkli Türk ikiz bebeklere kapısını açtı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ikiz bebeklerin Yavru Kartal dergisine üye yapılıp, İnönü Stadı’nda maç izlemelerinin sağlanacağı bildirildi. Civan ve Ceyhan isimlerindeki ikiz bebeklerin anneleri Sevim Dorris’in İstanbullu olduğu ve ikizlerin fotoğraflarını Yavru Kartal dergisi için gönderdiği kaydedildi.

Click the image to open in full size.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla