Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 12:53   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a Çıplak talihsizlik...




Siyah-beyazlı ekibin Avusturya'da kaldığı otel adeta çıplaklar kampını andırıyor.





ÇIPLAKLAR ARASINDA KAMP
Kaplıca ve termal havuzdan yararlanan turistler bahçede ve yürüyüş alanlarında çırılçıplak dolaşmaktan çekinmiyor.

Beşiktaş’ın Avusturya’daki kamp çalışmalarında başı dertten bir türlü kurtulmuyor. İlk hazırlık döneminde iki kaptan; İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez’in kavgasıyla sarsılan siyah-beyazlı ekip bu kez de çıplak turistlerle karşı karşıya kaldı.

Kamp yapılan otelde bulunan kaplıca ve termal havuzdan yararlanan turistler hem futbolcuların, hem de çevre halkının görebileceği şekilde çırılçıplak dolaşabiliyor. Otelin bahçesindeki şenzlonglarda çıplak bir şekilde yatan, bahçede yürüyüş yapan turistlerle burun buruna kalan Beşiktaşlı oyuncuların bu durumdan rahatsızlık duydukları öğrenildi.
Adeta çıplaklar kampını andıran tesislerde bu şekilde hareket etmenin serbest olduğu, turistlerin otel içindeki havuz ve sauna bölgesinde de aynı rahatlıkla gezebildikleri bildirildi.
Siyah - beyazlıların dün sabah yaptığı idman öncesinde de futbolcular takım otobüsüne bindikleri sırada otelin bazı kesimlerinde çıplakların dolaşarak havuzlara girdiği, şezlonglarda dinlendikleri görüldü.
Geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe’nin başına gelen bu durumun Beşiktaşlı yöneticileri harekete geçirebileceği ve otelin yerinin değişebileceği bildirildi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla