Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 13:08   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
2009'un beş yeni filmi

Click the image to open in full size.





Önümüzdeki yılda gösterime girecek olan Hollywood yapımı seri filmler, eskilerini aratmayacak nitelikte.



2008’de oldukça iyi iş yapan ve gişe rekorları kıran filmler, yerlerini yeni yapımlara bırakıyor. Özellikle Hollywood sineması önümüzdeki yıla dolu dizgin hazırlanıyor. Yeni sezonda izleyicileri selamlayacak filmlerden bazılarını sizin için derledik.

UZAY YOLU
Televizyonun efsane bilim kurgu dizisi Uzay Yolu-Star Trek'ín 11'nci sinema filmi, 29 Şubatta vizyona girecek. Kaptan Kirk, Mister Spock, Doktor McCoy ve mühendis Scottíun Yıldız Filosu Akademisiíndeki tanışmaları ve ëAtılganí uzay gemisiyle ilk yolculuğa çıkmalarını konu alan filmin yönetmenliğini, Jeffrey Jacob Abrams yaptı. Filmde John Cho, Ben Cross, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Chris Pine, Winona Ryder, Zoe Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin, Eric Bana ve CNBC-eínin sevilen dizisi ëHeroesíin Sylaríı Zachary Quinto, rol aldı.

CHANGELING
Oscar ödüllü sanatçılar Clint Eastwood ile Angelina Jolieíyi bir araya getiren ve Cannes Film Festivali’nde görücüye çıkan ëChangelingí de 2009’da vizyona girecek. Angelina Jolie ile beraber John Malkovich, Jeffrey Donovan ve Amy Ryaníın rol aldığı filmin senaryosunu Michael Straczynski yazdı. Yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Clint Eastwood’un yaşanmış bir olaydan yola çıkarak beyazperdeye yansıttığı korku türündeki film, 1928 yılının Los Angeles’ında geçiyor.

HALK DÜŞMANI
Bryan Burrough’un ‘Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI- Halk Düşmanları: Amerika’nın En Büyük Suç Dalgası ve FBI’ın Doğuşu’ adlı kitabından uyarlandı.

NOEL SÜRPRİZİ
Komedyen Jim Carrey, Walt Disney Pictures’ın yeni komedisi “A Christmas Carol” ile 27 Kasımda sinemaseverlerle buluşacak. Charles Dickens’ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Robert Zemeckis üstlendi. Filmde, “Ebenezer Scrooge” adlı bir adam ile onun başına bela olan 3 hayaletin öyküsü anlatılıyor. Ünlü aktör Carrey’in, başroldeki Ebenezer Scrooge karakterinin yanı sıra hayaletleri de canlandırıyor.

BUZ DEVRİ
Buz devrinin 3 sevimli kahramanı “Manny”, “Sid” ve “Diego”nun eriyen buzların arasından çıkıp dünyanın keyfini sürmesinin öyküsünü anlatan “Buz Devri” serisinin üçüncü filmi, 1 Temmuzda vizyona girecek. “Buz Devri 2: Erimeye Başlıyor” filmindeki yönetmenlik görevine devam eden Carlos Saldanha imzası taşıyan filmin kahramanlarını Queen Latifah, John Leguizamo, Chris Wedge, Ray Romano, Denis Leary ve Sean William Scott seslendirdi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla