Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 13:12   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cinnette kafaları karıştıran kurşunlar!

Adana'da işlettiği fırın iflas edince cinnet geçiren ve ailesinden 3 kişiyi öldürdükten sonra 5 kurşunla intihar ettiği iddia edilen şahsın vücudundan çıkarılan 5 kurşundan 4'ünün polislerin silahından çıktığı belirlendi.

Karataş ilçesinde fırıncılık yaparken iflas eden Yusuf Ziya Balıkçı, evinde cinnet geçirerek kayınpederi Nevzat Bayram, kayınvalidesi Aysel Bayram ile kayınpederinin kız kardeşi Gönül Özcan'ı tabancayla öldürdü.

Balıkçı, eşi Zehra ile birlikte 5 kişiyi de yaraladı. Balıkçı'nın ‘teslim ol' çağrısı yapan polislerle çatışmaya girdiği sırada başına dayadığı tabancasının tetiğini çekerek intihar ettiği iddia edildi.

Olayın ardından Yusuf Ziya Balıkçı'nın cesedinden çıkarılan 5 kurşundan 4'ünün polislere ait olduğu ortaya çıktı. Balıkçı'ya ateş ettiği belirlenen Başkomiser Ali Rumi Gülden ile polis memuru Mustafa Ceylan hakkında ‘kasten öldürme' suçundan Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Savcı, iddianamesinde polisler hakkında ömür boyu hapis cezası isterken mahkeme aşamasında bu görüşünden vazgeçti.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla