Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 15:22   #1
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yönetime ültimatom!

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, yönetimi stat projesini bir an önce çözmesi için göreve davet etti.
25.7.2008



Yalçın Karadeniz, yaptığı açıklamada, 2008-2009 futbol sezonunun açılışına sayılı günler kaldığını, fikstürün çekildiğini vurgulayarak, camiada, siyah-beyazlı takımın yeni sezonun bütününde maçlarını nerede oynayacağının henüz tam olarak açıklanmamasından duyulan sıkıntıyı dile getirdi.
Stat konusundaki belirsizliğin camiayı ve takımı, her şeyden önemlisi de vefakar Beşiktaş taraftarını kötü etkilediğini ifade eden Karadeniz, şampiyonluğa oynayacak bir takım için taraftar desteğinin önemine dikkat çekerek, kulüpte son dönemde yaşanan belirsizliklere bir yenisinin daha eklenmesinin önlenmesi açısından, kulüp yönetiminin bir an önce bu konuda karar vermesini istedi.
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, şunları kaydetti: "Başkan Demirören’in iyi niyetle ve Beşiktaşımız için son derece önemli olan stat projesi için büyük gayret sarf ettiğini biliyorum. Ancak hukuk devleti olan Türkiye’nin müesseselerinin de dikkate alınması gerekiyor. Titiz çalışmaları ile ünlenen bu müesseselerin kararlarının uzaması karşısında kulüp zora girecektir.
Bu sezon Beşiktaşımız ve Beşiktaşlı herkes için çok önemlidir. Sportif başarı için kimsenin tahammülü ve de toleransı kalmamıştır. Sporcularımız ve taraftarlarımızın mevcut stadı ezberlediğini, başka bir ifade ile bütünleştiğini düşünerek, en azından bu sezonun stadımızda bitirilmesi ve mutlu sona ulaşmamız açısından, gerekli izinler alınmış olsa dahi, konunun ertelenmesi açısından Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun bir an önce karar vermesi gerekiyor.

Tecrübem ve inancım odur ki, Beşiktaş yönetimi kararını bu yönde verecektir. Zira yönetim, en iyi idareyi göstermek sanatıdır. Bu sanatı göstermek yönünden geç kalınmamalıdır."


hürriyet spor

25 temmuz 2008
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla