Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2008, 21:11   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
THY sarsan skandal!

Click the image to open in full size.





THY'İ SARSAN SKANDAL: THY'de madde bağımlısı pilot var.



Etik olarak yanlış insani olarak doğru
Pilotlara uyuşturucu tahlili yapılmıyor

TBMM Uyuşturucu komisyonuna bilgi veren Prof. Hakan Coşkunol, THY’de görevli bir pilotun madde bağımlısı olduğunu söyledi

TBMM Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’na önceki gün bilgi veren Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı İlaç Bilimleri Enstitüsü müdürü Prof. Hakan Coşkunol, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ege Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi Ege-Bam’a başvuran bir pilotun madde bağımlısı olduğunu tespit ettiklerini belirten Prof. Coşkunol, THY’de görev yaptığı öğrenilen pilotun ismini ise “etik olmayacağı” gerekçesiyle açıklamadı.

Pilot hala görevde
Prof. Coşkunol, komisyon üyelerinin şaşkın bakışları altında olayı şöyle anlattı: “Bir pilot, Ege-Bam’a madde bağımlısı olduğu gerekçesiyle başvurdu. İnceledik, baktık, gerçekten madde bağımlısı çıktı. Esrar kullanıcısıymış. Olayın ciddiyeti ve sonucunun tehlikelerini görmemize rağmen etik kurallar gereği bu pilotun ismini açıklayamıyoruz. İşin acı tarafı ise bu pilot hala görevde.”

İsmi açıklanmalı
Trafik kurallarında madde bağımlılığı ile ilgili herhangi bir açık hükmün olmadığını belirten Prof. Coşkunol “Ehliyet kontrollerinde bile alkol denetimi yapılıyor ama madde bağımlılığı denetimi yapılmıyor. Madde bağımlılığı trafikte dahi göz ardı ediliyor. Bir yasal düzenleme yapılmalı ve madde bağımlısı olanların isimlerinin açıklanması için gerekli kolaylık gösterilmelidir” dedi.

__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla