| 
 Blackeagle_80 : Herkes kabul ettiğine göre vakit kaybetmeyelim… yalnız yanımıza korunmak için bir şeyler almalıyız….  İkibirabirçerez              : Benim dün balık tutarken kullandığım ucu sivri bir sırık var .. Onu kullanabiliriz…   Semra                          : Bir tane yeter mi ki ? Daha fazlasına ihtiyacımız var bence…  İkibirabirçerez              : O zaman şurada ki sazlıklardan uygun sırık ayarlayalım… Sivriltme işini de bende ki çakıyla hallederiz… J  Alpler Abla                  : Yanında çakı mı var senin… Adada olmasaydık sorardım sana ama şimdi iyi ki varmış diyorum   İkibirabirçerez              : Ablam yanlış anlama kötü bir niyetle taşımıyorum… Biraları ben bununla açardım da ondan  Alpler Abla                  : Tamam o zaman … Kusura bakma ……  İkibirabirçerez              : Önemli değil ablacım…   Veysel1903                 : Hadi o zaman erken kalkan çabuk yol alır…. J Biran önce sırıkları ayarlayalım….  Semra                          : Bu çocuk nelerde bilirmiş böyle JJ  Ekip sırıkları ayarlamak için sazlıklara doğru yol alır…. Ama birden Burcunun canhıraş bağırışıyla herkes burcunun yanına ulaşmaya çalışırken ilk ulaşan Explorer  olur ….   Explorer                      : Burcu ne oldu … Ayağına ne oldu….   Burcubjk                     : canım çok yanıyor… Bir yılan soktu sanırım…. LL Ne olur yardım edin…  Explorer                      : Ne yılan mı gördün mü yılanı…  Burcubjk                     : Evet çıngırak gibi bir ses çıkarıyordu  sanırım…. Çıngıraklı yılan olabilir... L  Alpler Abla                  : tamam sakin olalım… Ne yapabiliriz bir fikri olan var mı ?   Semra                          : Benim bir fikrim var ama canı yok yanar… Ve bunu kim yapmak ister bunu bilemiyorum…  Explorer                      : Ne yapılacaksa ben yaparım… Burcunun yaşaması buna bağlıysa hiç düşünmem….   Alpler Abla                  : Aferin Explorer sana da bu yakışır…   Semra                          : Şimdi burcunun ayağını sıkı sıkıya bağlayacağımız bir şey lazım… İkibiribirçerez senin çakıya da ihtiyacımız var…   Burcubjk                     : Ya ne yapacaksanız hemen yapın… Ölmek istemiyorum … Daha İlhanla evleneceğiz yaaa LL  Havalı_Çocuk              : Bravo burcu sen hayati tehlike geçiriyorsun kalkmışsın İlhanla evlenmekten bahsediyorsun bravo doğrusu…   Konu Akdora tarafından (26-07-2008  Saat 15:14 ) değiştirilmiştir..
 |