08-07-2006, 21:33
|
#71 |
Kıdemli Kartal
Tecrübe Puanı: 25   | Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ben bakiyi çok beğendim gerçekten çok iyi oyuncu bi kaç tane pozisyonda adam kaçırdı ama müdahelleri pasları top hakimiyeti hepsi genel açıdan çok iyiydi. Serdar da daha çok genç alıştıkça düzelecektir çok pas hatası yaptı ama bi o kadar da mücadele etti koştu tekniği zayıf değil ama çok heyecanlıydı ben ona güveniyorum. Koray gene bildiğimiz Koray dı soğukkanlı hareketleri kademe anlayışı falan eski bildğimiz iyi koray işte, gökhan zan iyiydi diyemem ama genel olarak görevini yaptı adamını kaçırdı bir kaç pozisyonda ama ikili mücadelelerde hava toplarında gene çok iyiydi, Runje yi pek anladım diyemem ama genel olarak gördüklerim defansla uyumu iyi ve refleksleri gerçekten iyi ama yan toplarda biraz şüpheliyim bir çok pozisyonda tereddüt yaşadı çıkmakla çıkmamak arasında, Kleberson çok iyiydi bence hem defansa yardım etti hem de hücumda süpriz koşular ve güzel paslarıyla öne çıktı, İ.Üzülmez oynamasa daha iyiydi hala aynı hala aynı, Burak ilk yarı kanada yakın bence daha iyi oynadı top tekniği yüksek bi oyuncu hızlı ve dinamik ama takıma daha alışamamış görünüyor kadronun değişilmezlerinden olacağı kesin ama daha zamana ihtiyacı var ayrıca fiziği de çok iyi, Nobre eziklerde alıştığımız futbolunu gene ortaya koydu devamlı pres yaptı çapraz koşular yaptı pozisyon aradı gene fırsatçılığını konuşturup kendini unutturdu ama son vuruşu iyi değildi Nobre kesinlikle sabit forvetimiz bundan emin olun, Gökhan forvette her yere koştu devamlı ortasahaya gelip top aldı çok mücadele etti pozisyon yaratmaya çalıştı ama istediği pasları alamadı bence ikinci yarıda da oyundan biraz düştü, İ.Akın çok fazla bir varlık gösteremese de istekli oluşu beni sevindirdi onun için fazla yorum yapamayacağım, Serdar Ö. kendini göstermesi için daha zamanı var ne yaptığını bilen bir oyuncu ama biraz oyun tecrübesi kazanması lazım, Fahri bence çok iyiydi fizik açıdan iyi olduğunu biliyordum ama tekniği beklediğimden daha iyi fahrinin dribling yapabilen bir oyuncu ayrıca paslarıni da rastgele değil görerek bilerek atıyor Fahri ön libero için çok iyi bir alternatif, M.Sedef çok koştu çok bastı ama bu tekniğiyle ilk 11 onun için biraz zor, A.Tandoğan ne yazık ki hala benim için bi soru işareti vasatın da altındaydı bence, vee Delgado eet bence de Delgado kötüydü ama bir oyun kurucunun hemen ilk maçta büyük şeyler yapması beklenemez bence özellikle de daha yeni kurulmuş bir takımda bir çok oyuncu taktik içinde ne yapacağını daha tam olarak çözememişken Delgado nun oyunu yönetmesi zor ki o da daha tam olarak nerde ne yapacağını anlamış gözükmüyordu şaşkınlıkla devamlı geri pas yaptı, bunu hemen bu ne biçim oyuncu diye yorumlamayın Delgado çok kaliteli bir oyuncu işleyen bi sistemde Delgado yıldızlaşır delgado dan topu alsın 5 kişiyi çalımlasın , 30-40 metreden goller atsın gibi şeyler beklemek yanlış takım ne zaman adam gibi taktiğe oturur delgado da o zaman bu takımın yıldızı olarak ön plana çıkar umarım anlatabilmişimdir hemen umutsuzluğa kapılmayın. Ayrıca Le Mans da çok genç ve aşırı dsiplinli bir takım fizik açısından da çok iyiler hiç durmadan koştular bu takımı küçümsemeyin bence iyi bir hazırlık maçıydı Tigana bir çok şeyi görme fırsatı buldu bunlara önlem alacaktır merak etmeyin... | yazdıkların çok güzle hepsine katılmamak elde değil ayrıca adam daha geleli ne zaman oldu dayrıca uyum süreci idi şuydu buydu yani zaman zaman zaman adam gelir gelmez ezecek diye bişey söz konusu bile olmaz ronaldinho yu bile getirseniz bu maçta bişey yapamazdı sadedce 2 topuk hareketi hepsi o ! |
| |