Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2008, 01:40   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam'ın en büyük kozu Filip Holosko olacak

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın bu sezon gol yollarında çok şey beklediği oyuncuların başında gelen Filip Holosko'ya Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da özel bir ilgi gösteriyor.

Fizik gücünü iyi kullanan, dikine gitmeyi seven ve kolay adam geçen Holosko, bu özellikleriyle Sağlam'ın bu yılki en büyük kozu olarak görünüyor. Hem forvette hem de sağ kanatta görev alan Slovak yıldız, istenileni en iyi şekilde yapıyor. Sağlam, sağ kanatta görev vermesi halinde Holosko'dan defansa biraz daha fazla katkı yapmasını isterken, oyuna daha geniş bakması ve zaman zaman da içeri kat ederek rakip savunmanın dengesini bozması yönünde telkinlerde bulunuyor. Golcü oyuncu, Ertuğrul Sağlam'ın uyarılarının kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Söyledikleri şeyler benim oyun ufkumu genişletiyor. Bu sezon hem daha fazla asist yapacağım hem de gol atabilirim. Çünkü oyun içinde bana bu özgürlüğü hocam veriyor." ifadelerini kullanıyor. Sağlam ise oyun içinde taktik değişikliklere gitse de Holosko'dan vazgeçmiyor. Çift forvet oynattığında Holosko'nun yanına ya Bobo'yu ya da Nobre'yi yerleştiriyor. Tek forvet olarak bir diziliş yaptığında Holosko'yu sağ tarafa çekiyor.

'Kaptan değil, takımın ağabeyiyim'
Beşiktaş'ın en kariyerli ve tecrübeli ismi olarak ön plana çıkan kaleci Rüştü Reçber, "Kaptan olmak önemli değil, önemli olan takıma bir ağabey olarak katkıda bulunmak." dedi. Oynadığı her takımda kaptanlık yaptığını ve bunun zor bir görev olduğunu kaydeden tecrübeli file bekçisi şöyle devam etti: "Bana burada kaptanlık teklif edilmedi. Edilseydi seve seve kabul ederdim. Ancak bu görevin çok zor olduğunu biliyorum. Bir takımın bütün yükü omuzlarınıza biniyor. Ben bir ağabey olarak katkıda bulunmak istiyorum. Zaten tecrübem ve yaşım itibarıyla da kendimi bir kaptan olarak görüyorum. Önemli olan da benim için budur.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi, bazı basın yayın organlarında Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke için girişimde bulunulduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS

Konu varada tarafından (27-07-2008 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir..
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla