Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2008, 22:39   #5
cCcarsi668
fransa'nin carsisi
 
cCcarsi668 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 patlama !!

İstanbul Güngören'de iki büyük patlama meydana geldi. Bombalı saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 13 kişi yaşamını yitirdi. 144 kişi de yaralandı. Yaralı sayısının daha da fazla olabileceği bildiriliyor.

Her iki patlamada çöp konteynırında meydana geldi. İlk patlama çok şiddetli değildi. Ancak meraklı vatandaşlar olay yerine toplandı. Hemen ardından konteynırdaki ikinci bomba patladı. Bu kez patlama çok şiddetliydi. Meraklı kalabalık, ikinci patlamanın kurbanı oldu.

Vali Güler'in açıklamasına göre 13 kişi yaşamını yitirdi. 70 kişi yaralandı. Ancak ilerleyen saatlerde yaralı sayısı hızla tırmandı. Son bilgiler yaralıların 144 olduğu yönünde. Bu sayının daha da artabileceği bildiriliyor.

Görgü tanıkları patlama ile birlikte ortalığın kan gölüne döndüğünü söyledi. İkinci patlamanın ilk patlamadan daha şiddetli olduğunu antalat tanıklar, bölgedeki çok sayıda binanın da hasar gördüğünü bildirdi.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

PATLAMA MOBESE KAMERASINDA

İstanbul Valisi Muammer Güler olay yerinde incelemelerde bulundu... Vali Güler'in verdiği bilgiye göre patlama 21 55'de gerçekleşti. Saldırıda kullanılan bombalar çöp kutusuna yerleştirildi. İlk bomba çok şiddetli değildi. Fakat patlama sesine koşan vatandaşlardan hemen sonra ikinci bomba patladı. Bu bomba çok şiddetli bir şekilde patladı. Bu patlamada ölü sayısı çok fazla oldu. Vali Güler patlamanın nedeninin terör saldırısı olduğunu açıkladı.
cCcarsi668 Ofline   Alıntı ile Cevapla